DSL ışığı yanıyor ama internet yok

Peki tavsiye ettiğin internet servis sağlayıcısı varmı?
İSS'ler ile ilgili pek deneyimim yok ama ben Türk Telekom kullanıyorum düşük gecikme değerleri ve en önemlisi de stabil kesintisiz bir bağlantı alıyorum. Kullandığım modemde bu. Archer VR1200 | AC1200 Wireless Dual Band Gigabit VDSL/ADSL Modem Router | TP-Link Türkiye

AKK'nin olduğu zamanlar da cazip fiyatı ve taahhüt olmadığı için ben de Türknet'e geçmeyi düşünüyordum ama forumlarda kullanıcı deneyimlerini okuyunca gördüm ki Türknet kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu memnun değil vazgeçtim bu nedenle. Boşuna dememişler ucuz etin yahnisi tatsız olur diye.

Forumlarda İSS'ler ile ilgili kullanıcı deneyimleri incelemenizi tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
Yaklaşık 2 senedir TürkNet kullanıyorum. Son 6 aydır DSL ışığı yanıyor ama internet yok. Teknik ekip 3 4 kez geldi. Düzeltildi ama modemle ilgili sıkıntı olduğunu söyledi. Modem Everest SG DSL2017. Ayrıca eskiden 35 Mbit hız alırken şu an 12Mbit hız alabiliyorum. Tavsiye ettiğiniz internet sağlayıcısı var mı? Bir de anlattığım sebepten dolayı modem değiştirmem gerekiyor mu?
Modemi 2 3 kez sıfırlayıp yeniden kurdum sorun çözüldü.

Modemi 2 3 kez sıfırlayıp yeniden kurdum sorun çözüldü.

Sorun modemde imiş demek ki, modemi değiştirirsen stabil kullanmaya devam edersin bence.
TürkNet'in yaşadığı çoğu sıkıntı bu arada yine Türk Telekom kaynaklı. Geçenlerde 2-3 gün internetim yoktu TürkNet'e söylemediğimi bırakmadım daha sonra araştırdık ki TT gelip saha kutusunda ki kablomu çekip başkasının takmış beyfendiler, bu çok sık yaşanan bir şey.

İSS'ler ile ilgili pek deneyimim yok ama ben Türk Telekom kullanıyorum düşük gecikme değerleri ve en önemlisi de stabil kesintisiz bir bağlantı alıyorum. Kullandığım modemde bu. Archer VR1200 | AC1200 Wireless Dual Band Gigabit VDSL/ADSL Modem Router | TP-Link Türkiye

AKK'nin olduğu zamanlar da cazip fiyatı ve taahhüt olmadığı için ben de Türknet'e geçmeyi düşünüyordum ama forumlarda kullanıcı deneyimlerini okuyunca gördüm ki Türknet kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu memnun değil vazgeçtim bu nedenle. Boşuna dememişler ucuz etin yahnisi tatsız olur diye.

Forumlarda İSS'ler ile ilgili kullanıcı deneyimleri incelemenizi tavsiye ediyorum.
Türknet kullanıyorum. Memnunum. Asus ac68u ile kullanmaktayım. Bu dediğiniz bölgeden bölgeye değişiyor. O bölgenin altyapısı, yapılan yatırım, bina içi tesisat etkiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı