DSL ışığı yanmıyor, internetim 2 ayı aşkın süredir yok!

TerraBlade

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, öncelikle yaklaşık 2 aydır internetim yok bu süreç boyunca D-Smart müşteri hizmetlerini düzenli olarak aradım. Sağ olsunlar müşteri hizmetleri bana her gün kendi inisiyatiflerini kullanarak durumumun "acil" olarak değiştirildiğini belirttiler. Sorun karşı komşum taşındıktan sonra oluştuğu için, onların internetini keserken bizim internetimizi de hallettiklerini düşünüyorum (siz debilirsiniz ki bu sıralar kablo kesilme olayları sık sık oluyor bkz: Can Sungur). Her neyse, bu sıkıntılı sürecin en sonunda "teknik" ekip geldi, ankastrede bağlantıları düzeltmeye çalıştı ve çok zayıf da olsa sinyal geldi. DSL ışığı çok zayıf bir şekilde yanıyordu. Hız testi yapınca normalde 14 Mbps olan internetim 2-7 Mbps arası değerler verdi (kablo ile bağlanıyorum). Bunu gelen arkadaşa söylediğimde ben sorunu çözdüm, bunun hakkında müşteri hizmetleri ile görüşün deyip bildiğimiz kaçtı. Arada modem falan satmaya çalışıyor, bir görseniz ne kadar sinirlendiğimi... Her neyse ben düşük hızda da olsa en sonunda arkadaşlarımla oyun oynayayım deyip The Forest adlı oyuna girdik. Tabii ki de beklenen oldu ve tam oyunun ortasında internetim tekrar gitti. Oysaki daha 1 gün önce internetim "gelmişti". Şu an bunların üzerinden yaklaşık 3 gün daha geçti ve internetim hala yok, aradığımda arıza kaydı oluşturalım teknik ekibimiz gelsin diyorlar şaka gibi. Şu anda internetim hala gelmedi ve perşembe günü Online sınavım var, yardımınıza ihtiyacım var. Ne yapabilirim? Ankastre bağlantısı hakkında sıkıntı var mı bilen birileri bakabilirse sevinirim, daire 8'de oturuyorum. Resimleri eklemeye çalıştım ama bilmiyorum umarım upload yapabilmişimdir... Kapaktaki plana baktığımda daireme kabloların gelmediğini görüyorum ama pek de anlamadım eğer öyle ise geçen gün gelen "teknik" ekip ile nasıl zayıf da olsa sinyal alabildim?

modem: TDW9970

Dosya Ekleri

• 20210913_121242.jpg
    20210913_121242.jpg
    126 KB · Görüntüleme: 51
  • 20210913_121250.jpg
    20210913_121250.jpg
    133,1 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    400,4 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı