DSL kablo nasıl çekilir?

Evet çakılır. Kablo içinde 8 adet damar bulunur ve bunlar ikili gruplar halindedir. Siz sadece tek bir grubu kullanacaksınız. Geri kalan gruplar yedek olacaktır.

Üst mesaja bir ekleme yaptım ama geç yaptım. Çok soruyorum kusura bakmayın. Siparişi metre olarak değil de adet olarak geçirtiyor. 15 m lazım ise 15 adet olarak mı alacağım?
 
Selamlar. Estağfurullah lafı bile olmaz. Açıkçası linkini verdiğim siteden hiç alışveriş yapmadım ancak sorunuza gelirsek 15 olarak seçmeniz gerekiyor. CAT kablolar normal şartlar altında Data Ethernet kablolarıdır. Ondan dolayı uçlarında RJ-45 görmeniz normal. Siz bir grubuna RJ-11 telefon jakı çakacaksınız.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı