Dual Boot - Intel(R) Wireless-N 7260 problemi

RedKitMT

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar,

Forumda ki Mac OS dual kurulumu ile ilgili paylaşımlar için herkese çok teşekkürler. İlgili rehberleri izleyerek 4-5 gün içerisinde bu işin yapısını kavradım.

Sorunum başlıkta yazdığım üzere laptoptaki wireless kartım. Sistem tanımıyor, araştırdığımda yabancı forumlar üzerinde bu kartın desteklenmediğini gördüm. Önerisi olan var mı diye sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlara.

Kullandığım işletim sistemleri: Dual boot
-Windows 8.1 (kurulu)
-Yosemite 10.10 (bunu kurduğumda çok yavaş çalıştığı için silip maverick kurdum)
-Maverick 10.9.5 (kurulumlar tamamlandıktan sonra bluetooth ta takılıyor(clover boot ekranından ilgili graphics ayarlarını kaldırmayı falan yaptım, kernel eklentisinide seçtim ama nafile), safe mod ile giriyorum ama bu seferde efi klasörüne ulaşıp clover ile config dosyasını atamıyorum. clover config. diskleri görmüyor sanırım safe mod ile açtığım için. ama genel olarak performansı çok güzel duruyor, ekran kartını tanıtınca çalışacağını düşünüyorum. öncesinde yosemiteyi tekrar kurup ekran kartını tanıtıcam performansı güzel olursa yosemite ile yoluma devam edeceğim.)

Donanımım:
Lenovo Yoga 2 13
Intel Core i7 2.00 ghz
Samsung SSD 250gb
Intel HD Graphics 4400
Intel(R) Wireless-N 7260

Sağol kardeşim öyle yapacağım başka çarem yok galiba, yabancı forumlarda da senin gibi öneride bulunmuşlar.

belirttiğin kextler, diskin içerisindekiler dimi? silmedim henüz. Usb > EFI içerisinde ki kextleri sildim, fake haricindekileri.

Peki birşey soracağım, tablet wireless değiştirilebilir mi olur mu? yani windows kısmında sorun çıkarmı acaba bu sefer

Kurduğunuz 10.9.5'i açabiliyor musunuz? Yani masaüstüne ulaşabiliyor musunuz?
Tablet bilgisayarın wifisi değişiyor mu o konuda bilgim yok ama değişiyordur tahminimce. Marka modeli ne tabletin?

Masaüstüne USB ile boot ettiğimde ulaşabiliyorum. Orada da arg kısmına GraphicsEnabler=Yes yazıyorum, Kernel PM seçiyorum, Grafik kısmında Intel ve Eid seçiyorum ve 0x0260006 id olarak yazıyorum ve çok hızlı bir şekilde ve performanslı bir şekilde sisteme erişiyorum. Ancak, config dosyasını aynen bu şekil düzenleyip masaüstüne oluşturuyorum, sonra sistemdeki efi içinde clover klasöründeki ile değiştiriyorum. reset atıp clover ile boot ettiğimde çalışmıyor hata ise, VM Swap Subsystem is ON.... Muhtemelen grafik ayarları nedeni, çünkü usb ile boot ederken eğer ekran kartı id sini yazmazsam yine aynı hatayı alıyorum. Zaten clover ile boot edip boot ekranında options a baktığımda tüm ayarlar doğru ancak ekran kartı fakeid si yine 0x000000 ...

Lütfen birileri yardım edebilir mi =) 5 gündür uykusuzum. MacOS iphone uygulaması geliştirmek için bana çok gerekli :/

Şunu ekliyeyim, usb ile boot etmeden direk clover ile boot edip options kısmından tüm ayarları doğru yapsamda yine hata alıyorum. VM Swap Subsystem is ON.

Çalışmasının tek yolu usb ile boot etmek... neden neden nedennn

@RedKitMT
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videodaki ultrabook ile sizinkinin aynı mı? yazarsanız sevinirim çünkü ona göre dosyaları ve yazıyı derleyeceğim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı