Çözüldü iatkos ML2 10.8.4 dual boot problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AgentE

Hectopat
Herkese merhaba
İkiye bölünmüş SSD'nin birinci kısmına başarılı bir şekilde iatkos ML2 kurduktan sonra, ikinci kısma windows 8 kurdum. ML2 kurulumundan sonra çıkan boot ekranı windows8 kurulumundan sonra gelmez oldu. (ML3 kurulumunda böyle birşey yoktu) Artık bilgisayarı restart yaptıktan sonra direk olarak windows8 den boot ediyor. Bir seçim ekranıda olmadığından dolayı ML2 ye sadece hazırlamış olduğumuz iatkos ml2 usb'sinden boot ederek girebiliyorum. Bir bootloadera ihtiyacım olduğunu tahmin ediyorum. Fakat kurulacak program şu anda kurulu olan iki farklı işletim sistemi için bir seçim ekranı sunacak mı? Ve bunu hangi işletim sistemi üzerinden kurmam gerekli?

Saygılar

- - - Güncellendi - - -

Kendin pişir kendin ye yaptım.
İatkos ML2 işletim sistemi açıkken MultiBeastin son sürümünden Drivers&Bootloaders > Bootloaders > Chimera v2.1.1 kurup restart ettikten sonra mutlu sona erişiyoruz. :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı