Çözüldü Dual boot performansı etkiler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pcdev3090

Decapat
Daha fazla  
İyi günler. Ben bilgisayarıma Dual boot yapsam performansı fark edilebilir ölçüde etkiler mi? Ayrıca işletim sistemleri arası geçiş yaptığımda dosyalarımda silinme olur mu?

Çözüm
İyi günler. Ben bilgisayarıma Dual boot yapsam performansı fark edilebilir ölçüde etkiler mi? Ayrıca işletim sistemleri arası geçiş yaptığımda dosyalarımda silinme olur mu?

Hocam Dual boot yapmış biriyim performans etkilemez diyebilirim etkiliyorsada az etkiler sadece depolama alanı gidiyor öbür sisteme.

Hocam Dual boot yapmış biriyim performans etkilemez diyebilirim etkiliyorsada az etkiler sadece depolama alanı gidiyor öbür sisteme.

Çözüm
Bende sistemimi Dual boot olarak kullanıyorum performans konusunda hiçbir sıkıntı yok ancak depolama az ise sıkıntı olabilir. Artı olarak 2. işletim sistemini yanlış disk bölümüne kurmazsanız dosyalarınız silinmez.

Silinme olmaz değil mi? Bir de bir bilgisayara 3 işletim sistemi kurulur mu?

Olabilir ama 3 tane napıcaksınız bu arada silinme olmaz siz müdehale etmediğiniz sürece.

Hangisinin daha fazla kullanıldığına bağlı hocam 500 GB diskim var 300'ü Windows için 200'ü de Linux için kullanıyorum.

Hocam hangi Linux dağıtımını kullanıyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı