İyi günler. Ben bilgisayarıma Dual boot yapsam performansı fark edilebilir ölçüde etkiler mi? Ayrıca işletim sistemleri arası geçiş yaptığımda dosyalarımda silinme olur mu?
İyi günler. Ben bilgisayarıma Dual boot yapsam performansı fark edilebilir ölçüde etkiler mi? Ayrıca işletim sistemleri arası geçiş yaptığımda dosyalarımda silinme olur mu?
Bende sistemimi Dual boot olarak kullanıyorum performans konusunda hiçbir sıkıntı yok ancak depolama az ise sıkıntı olabilir.
Silinme olmaz değil mi? Bir de bir bilgisayara 3 işletim sistemi kurulur mu?Hocam Dual boot yapmış biriyim performans etkilemez diyebilirim etkiliyorsada az etkiler sadece depolama alanı gidiyor öbür sisteme.
Evet hocam haklı eğer 150 GB depolama varsa 50 GB 2. sisteme ayırırsanız 100 GB çok ideal olmayabilir.
Silinme olmaz değil mi? Bir de bir bilgisayara 3 işletim sistemi kurulur mu?
Hangisinin daha fazla kullanıldığına bağlı hocam 500 GB diskim var 300'ü Windows için 200'ü de Linux için kullanıyorum.
Diskinizde yer olduğu sürece 4-5 tane bile kurabilirsiniz ancak uyumsuzluk sorunları yaratabilir.Silinme olmaz değil mi? Bir de bir bilgisayara 3 işletim sistemi kurulur mu?
400GB'dan biraz fazla alana sahibim.Evet hocam haklı eğer 150 GB depolama varsa 50 GB 2. sisteme ayırırsanız 100 GB çok ideal olmayabilir.
Slackware hocam bir deneyeyim diye kurdum.Hocam hangi Linux dağıtımını kullanıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.