Dual için uyumlu RAM öneri

• Konuyu başlatan orkN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 688

orkN

Centipat
Merhaba arkaşlar, 3 sene önce bir bilgisayar toplamıştım ve 8 GB RAM koymuştum ancak artık yeterli gelmemeye başladı. Aldığım RAM'in aynısı satışta değil ve 8-8 Dual olarak kullanmak için yeni RAM arıyorum. RAM özellikleri resimde ekli. Acaba hangi marka model RAM almamı önerirsiniz?

asdfgasdfgas.png

Acaba bu RAM'i Dual kullanmam için hangi RAM'i önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkaşlar, 3 sene önce bir bilgisayar toplamıştım ve 8 GB RAM koymuştum ancak artık yeterli gelmemeye başladı. Aldığım RAM'in aynısı satışta değil ve 8-8 Dual olarak kullanmak için yeni RAM arıyorum. RAM özellikleri resimde ekli. Acaba hangi marka model RAM almamı önerirsiniz?

Eki Görüntüle 529800

Acaba bu RAM'i Dual kullanmam için hangi RAM'i önerirsiniz?

Anakartınız kaç MHz RAM destekliyor acaba?

Elinizdeki RAM bu olmalı ama stok yok.

Bu RAM uyumlu : G Skill GSKILL RipjawsV Kırmızı 8GB 2400Mhz DDR4 CL15 Pc Ram F4-2400C15S-8GVR 1.2V 33562 | Trendyol

Bence elinizdeki RAM'i satıp 3000-32000 MHz RAM alın.

Anakartınız kaç MHz RAM destekliyor acaba?
2666mhz e kadar destekliyor.Şuanki ramleri 2400mhz hızında kullanıyorum.
Elinizdeki RAM bu olmalı ama stok yok.

Bu RAM uyumlu : G Skill GSKILL RipjawsV Kırmızı 8GB 2400Mhz DDR4 CL15 Pc Ram F4-2400C15S-8GVR 1.2V 33562 | Trendyol

Bence elinizdeki RAM'i satıp 3000-32000 MHz RAM alın.
İ5 8400 kullandıgım için mhz olarak yükseltme ihtiyacı duymadım birde şuan malum dışarda hastalık var satmak ile uğraşmak sıkıntılı olabilir.
Tavsiyem elindekini sat ve kit al. Emin olursun uyumlu olduklarına. Bir şirket aynı model içerisinde bile çipleri değiştirebiliyor.
Bunu kesin olarak öğrenebileceğimiz bir yöntem yok mu ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı