Dualsense mi Xbox 9.nesil mi?

Fikrim değişti, siparişi iptal edeyim bari 2021 deki konulara filan göz attığımda çoğu insan xbox diyordu ama şu an herkesin fikri değişmiş sonyde pcye önem vermeye başlıyor o zaman her halükarda dualsense daha iyi. Hocam ayrıca şarj kablosu olarak telefon kablosu kullanılabilir değil mi?

Fikrim değişti, siparişi iptal edeyim bari 2021'deki konulara filan göz attığımda çoğu insan Xbox diyordu ama şu an herkesin fikri değişmiş Sony'de PC'ye önem vermeye başlıyor o zaman her halükarda DualSense daha iyi. Hocam ayrıca şarj kablosu olarak telefon kablosu kullanılabilir değil mi?

Update the wireless controller firmware buradanda Firmware updateri indirip kol geldiğinde USB kablo ile bağlayıp yazılım güncellemesi varsa atarsınız hocam. Ama şu Xbox Controllerin electric Volt rengine bayıldım keşke dualsensedede ona benzer bir renk olsa.

Fikrim değişti, siparişi iptal edeyim bari 2021 deki konulara filan göz attığımda çoğu insan xbox diyordu ama şu an herkesin fikri değişmiş sonyde pcye önem vermeye başlıyor o zaman her halükarda dualsense daha iyi. Hocam ayrıca şarj kablosu olarak telefon kablosu kullanılabilir değil mi?
Şahsen sorun yaşamadım şimdiye kadar.

2 yıl Xbox 9. nesil kullandım tek kelime ile kusursuzdu. Ancak birkaç hafta önce sattım ve gerek adaptive trigger, haptic feedback gerek hoparlör olması, PS özel oyunların PC'ye gelmesi, değişiklik ve sizin de dediğiniz gibi içimde ukde kalmasın diye Dualsense'e geçtin. Uyum konusu da inanın Steam için buton görüntü farklılığını saymazsak aynı diyebilirim. Steam dışı veya korsan oyunlar için de en kötü DSX uygulaması ile çözüm mümkün.

Ben F1 21 ve F1 22 için almıştım tüm özellikleri çalışıyor. Ancak çözemediğim bir sorun var. FIFA 23'te kablo ile takılı olmasına rağmen bir gecikme hissediyorum. Bunu yaşayanlar varsa çözüm önerisine açığım.

Fikrim değişti, siparişi iptal edeyim bari 2021'deki konulara filan göz attığımda çoğu insan Xbox diyordu ama şu an herkesin fikri değişmiş Sony'de PC'ye önem vermeye başlıyor o zaman her halükarda DualSense daha iyi. Hocam ayrıca şarj kablosu olarak telefon kablosu kullanılabilir değil mi?

Hocam şu an elime DualSense ulaştı midnight Black rengini bulabildim Firmware Update uygulaması kolu biraz geç algılıyor bilginize.
(İlk deneyimlerim: Elime tam oturdu çok rahat malzeme kalitesi on numara biraz oyun oynadıktan sonra buraya deneyimlerimin hepsinini aktarırım diye düşünüyorum eğer unutmazsam)

Hocam şu an elime DualSense ulaştı midnight Black rengini bulabildim Firmware Update uygulaması kolu biraz geç algılıyor bilginize.
(İlk deneyimlerim: Elime tam oturdu çok rahat malzeme kalitesi on numara biraz oyun oynadıktan sonra buraya deneyimlerimin hepsinini aktarırım diye düşünüyorum eğer unutmazsam)

Edit DSX'te DualShock 4 şeklinde tanıtıp bir de Steam'den PlayStation kontrolcü desteğini açınca Detroit'te normalde Xbox tuş dizilimi çıkıyordu onu PS tuş dizilimiyle değiştirdi.

Hocam geldiğinden beri kullanıyorum DSX olmadan Steam'de eh çalışıyor ama titremesi vs her şeyi mükemmel aldıysanız hayırlı olsun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı