DualSense'i bilgisayar görmüyor

Lorei ElynnxD

Decapat
Arkadaşlar öncelikle merhaba, dün gece DualSense siparişim tamamlandı ve evde olan ttec Type-C şarj kablosu ile çalıştırmayı denedim fakat çalışmadı, bilgisayarım görmedi bile şarjı yoktur diyerek prize taktım şu an ve turuncu ışık yanıp sönüyor anlamını bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşlar öncelikle merhaba, dün gece DualSense siparişim tamamlandı ve evde olan ttec Type-C şarj kablosu ile çalıştırmayı denedim fakat çalışmadı, bilgisayarım görmedi bile şarjı yoktur diyerek prize taktım şu an ve turuncu ışık yanıp sönüyor anlamını bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı?
Turuncu ışık şarj oluyor anlamına geliyor hocam. Yani her hangi bir bağlantı gerçekleşmemiş cihazlarda gözüküyor mu ?

İndirdim her şeyini kurdum fakat Kontrol Cihazınızı USB ile bilgisayarınıza bağlayın kısmında kaldım, 2 farklı kablo ile denedim fakat yok bağlanmıyor
Hocam beni yanlış anlamayın fakat neden PC için DualSense tercih ettiniz bildiğim kadarıyla titreşim özellikleri gibi onu öne çıkaran işlevleri PC'de çalışmıyor. Normal bir gamepad den farkı kalmıyor.

Hocam beni yanlış anlamayın fakat neden PC için DualSense tercih ettiniz bildiğim kadarıyla titreşim özellikleri gibi onu öne çıkaran işlevleri PC'de çalışmıyor. Normal bir gamepad den farkı kalmıyor.
Elimde zaten F710 var ve titreşim özelliğini destekliyor fakat hiçbir işe yaradığını düşünmüyorum benim için önemli olan ergonomi, xbox kolları biraz rahatsız edici büyüklükte elim o kadar büyük değil ve Playstation kafelerde de DualSense kullandığım için bilgisayar için DualSense aldım. Fifa 23 ve F1 22 oynamak istiyorum ve en rahat DualSense ile rahat edeceğimi düşünüyorum

Hocam beni yanlış anlamayın fakat neden PC için DualSense tercih ettiniz bildiğim kadarıyla titreşim özellikleri gibi onu öne çıkaran işlevleri PC'de çalışmıyor. Normal bir gamepadden farkı kalmıyor.

Ve ilerleyen zamanlarda PS5 alma fikrim de var onunda bir katkısı var bu fikrimde

Technopat Haberler

Geri
Yukarı