PS4 Uyumlu V2 Gamepad Yeni Nesil Kol - Siyah Fiyatları ve Özellikleri
PS4 Uyumlu V2 Gamepad Yeni Nesil Kol - Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Orjinalse kesinlikle evet, değilse hayır.Alınır mı? Gamepad almak istiyorum ve iade garanti bozukluklarla uraşmak istemiyorum.![]()
PS4 Uyumlu V2 Gamepad Yeni Nesil Kol - Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alınır mı? Gamepad almak istiyorum ve iade garanti bozukluklarla uraşmak istemiyorum.![]()
PS4 Uyumlu V2 Gamepad Yeni Nesil Kol - Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hocam PS5 kontrolcüsü alacaktım fiyatı uçmuş PS4 kontrolcüsü almayı düşünüyorum ama adam akıllı fiyat yok hissiyatı güzel Logitech Rampage gibi markaların kontrolcülerini de alabilirim tek istediğim çok küt olmasınOrijinal değiller ve büyük ihtimalle çok pis ölü bölge vardır Kol'da bunun yerine ikinci ele bak daha güzel şeyler bulursun.
Hocam PS5 kontrolcüsü alacaktım fiyatı uçmuş PS4 kontrolcüsü almayı düşünüyorum ama adamakıllı fiyat yok hissiyatı güzel Logitech Rampage gibi markaların kontrolcülerini de alabilirim tek istediğim çok küt olmasın
El alışkanlığından dolayı Xbox kontrolcüsü almayacağım hocam.Orijinal değil, bu fiyatlara alacaksan torima ya da robeve al. Ben F310-710 gibi fosilleri alacağıma torima aldım fazlasıyla memnunum.
8 bit do Ultimate C indirimdeydi en son, 1100 civarıydı duruyorsa ona bakın.
Hocam PS5 kontrolcüsü alacaktım fiyatı uçmuş PS4 kontrolcüsü almayı düşünüyorum ama adam akıllı fiyat yok hissiyatı güzel Logitech Rampage gibi markaların kontrolcülerini de alabilirim tek istediğim çok küt olmasın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.