DualShock 4 FIFA 22'de takılı kalıyor

orhanmertt

Decapat
Daha fazla  
Dün EA Play aldım Steam'den. FIFA 22'ye girdiğim zaman dil seçme bölümünde gamepad sola doğru takılıyor. Oyun içi menüde çift atlıyor. Xbox'ta A, DS4'te X olan tuşun işlevini D-pad'deki sağ tuş görüyor. Joystick'i yukarı yaptığım zaman oyuncu aşağı gidiyor falan. Başka oyunlarda bu gibi sorunlar olmuyor. İnternetteki bütün çözümleri denedim fakat işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün EA Play aldım Steam'den. FIFA 22'ye girdiğim zaman dil seçme bölümünde gamepad sola doğru takılıyor. Oyun içi menüde çift atlıyor. Xbox'ta A, DS4'te X olan tuşun işlevini D-pad'deki sağ tuş görüyor. Joystick'i yukarı yaptığım zaman oyuncu aşağı gidiyor falan. Başka oyunlarda bu gibi sorunlar olmuyor. İnternetteki bütün çözümleri denedim fakat işe yaramadı.
Ds4 windows indirip, ds4'ün tuşlarını xbox kolu gibi yaparak uyum sağlayabilirsiniz.

Ds4 windows ayarlarını kurcala bulursun zaten.

Ds4 windows indirip, ds4'ün tuşlarını xbox kolu gibi yaparak uyum sağlayabilirsiniz.

Denedim ama olmadı maalesef.

Başka bir yöntem biliyormusunuz acaba?

Denedim ama olmadı maalesef.

Başka bir yöntem biliyormusunuz acaba?
Bu şekilde mi emin misiniz?
1689438982160.png

Benim bildiğim bir çözüm var.DualShock'un arkasında küçük bir daire var kürdan yardımı ile oradan kola restart atabilirsiniz.

Kanka bide benim bildiğim Bluetooth'dan kol bağlanıyor.DS4 falan ben kullanmadan bağlamıştım kolu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı