PC'de kol ile oyun oynamak istiyorum ama iki kol arasında kaldım. PS gamepadine daha yatkınım ama Xbox gamepadi PC de daha iyi diyorlar. Sizce hangisini almalıyım?
Bunu önermişlerdi almak istiyorsan.PC'de kol ile oyun oynamak istiyorum ama iki kol arasında kaldım. PS gamepadine daha yatkınım ama Xbox gamepadi PC de daha iyi diyorlar. Sizce hangisini almalıyım?
İkiside şuan PC için alınmaz.PC'de kol ile oyun oynamak istiyorum ama iki kol arasında kaldım. PS gamepadine daha yatkınım ama Xbox gamepadi PC de daha iyi diyorlar. Sizce hangisini almalıyım?
PC'de kol ile oyun oynamak istiyorum ama iki kol arasında kaldım. PS gamepadine daha yatkınım ama Xbox gamepadi PC de daha iyi diyorlar. Sizce hangisini almalıyım?
Attığın linkteki nintendo switch için olan. Alıcısı yok sadece bluetooth. Pc'de kullanacak adam için gereksiz olur.Xbox kolu el terletiyor tırtıklı bir yapısı olduğu için uzun kullanımda iyi değil ve plastiğindeki aralara pislik giriyor nekadar temiz kullanırsan kullanın oda hoş görünmüyor ve sürekli pil gerekiyor oda ayrı masraf DualShock 5dede PC için uygun bir kol değil 3.parti uygulama gerekiyor 8BitDo Ultimate alın şu anda krem rengi 850 TL depozitoyla 1.000 TL civarı onu alın stoku bitmeden başka bir konuda bir arkadaşada önerdim oda onu aldı bende Xbox 9.nesili satıp onu alacağım muhtemelen.
Link 1 adet kalmış: Amazon
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.