DualShock 5 vs Xbox kolu

KemoHisa

Hectopat
Daha fazla  
PC'de kol ile oyun oynamak istiyorum ama iki kol arasında kaldım. PS gamepadine daha yatkınım ama Xbox gamepadi PC de daha iyi diyorlar. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'de kol ile oyun oynamak istiyorum ama iki kol arasında kaldım. PS gamepadine daha yatkınım ama Xbox gamepadi PC de daha iyi diyorlar. Sizce hangisini almalıyım?

Bende böyle bir konu açmıştım. PC için bu kollar gereksiz gibi bir çıkarımda bulundum ama illa bunlar diyorsan Xbox tak çalıştır ama DS için uygulama gerekiyor ve Xbox oyunlarla daha uyumlu.

Bu konuya bakmanı öneririm.

İkisi de güzel bence. Xbox'ın uyumluluğu iyi oluyor, ek bir uygulama indirmeye gerek olmuyor, ben pil sayesinde şarjı 30 saate yakın gittiği için XBOX 9.nesil aldım. Dualsense'in de tuş hissi ve hafifliği bayağı iyi. Hangisi kafana yatarsa al, ikisi de sorunsuz kullanılır bilgisayarda.

Xbox kolu el terletiyor tırtıklı bir yapısı olduğu için uzun kullanımda iyi değil ve plastiğindeki aralara pislik giriyor nekadar temiz kullanırsan kullanın oda hoş görünmüyor ve sürekli pil gerekiyor oda ayrı masraf DualShock 5dede PC için uygun bir kol değil 3.parti uygulama gerekiyor 8BitDo Ultimate alın şu anda krem rengi 850 TL depozitoyla 1.000 TL civarı onu alın stoku bitmeden başka bir konuda bir arkadaşada önerdim oda onu aldı bende Xbox 9.nesili satıp onu alacağım muhtemelen.

Link 1 adet kalmış: Amazon

Xbox kolu el terletiyor tırtıklı bir yapısı olduğu için uzun kullanımda iyi değil ve plastiğindeki aralara pislik giriyor nekadar temiz kullanırsan kullanın oda hoş görünmüyor ve sürekli pil gerekiyor oda ayrı masraf DualShock 5dede PC için uygun bir kol değil 3.parti uygulama gerekiyor 8BitDo Ultimate alın şu anda krem rengi 850 TL depozitoyla 1.000 TL civarı onu alın stoku bitmeden başka bir konuda bir arkadaşada önerdim oda onu aldı bende Xbox 9.nesili satıp onu alacağım muhtemelen.

Link 1 adet kalmış: Amazon
Attığın linkteki nintendo switch için olan. Alıcısı yok sadece bluetooth. Pc'de kullanacak adam için gereksiz olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı