4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 29 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, Sürekli dudağımı ısırıyorum. Şu an bu yazıyı yazarken bile ısırıyorum. Bu alışkanlığımdan nasıl kurtulabilirim? Arada bir kanatıyorum.
Arkadaşlar merhaba, Sürekli dudağımı ısırıyorum. Şu an bu yazıyı yazarken bile ısırıyorum. Bu alışkanlığımdan nasıl kurtulabilirim? Arada bir kanatıyorum.
KS KS 4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 29 Nisan 2021 #11 161553 dedi: Stresten uzak durup kendini bir şeylerle meşgul ederek. Parmak kütletme, tırnak yeme, dudak ısırma, boyun çatırdatma vs. hepsi gerginlik göstergesi. Genişletmek için tıkla... Valla stresten uzak durmam çok zor hatta imkansız. Lolipop veya sakız VB. çiğneyip ağzımı meşgul etmeye çalışacağım. SuiCast dedi: Dudak ısırınca oruç mu bozuluyormuş? Genişletmek için tıkla... Oruç bozulmuyor diye biliyorum. Sonuçta ağzıma bir gıda girmiyor. Ama dudaklarım kötü göründüğünden ve arada bir kanattığım için alışkanlıktan vazgeçmek istiyorum. Artı 0 Eksi
161553 dedi: Stresten uzak durup kendini bir şeylerle meşgul ederek. Parmak kütletme, tırnak yeme, dudak ısırma, boyun çatırdatma vs. hepsi gerginlik göstergesi. Genişletmek için tıkla... Valla stresten uzak durmam çok zor hatta imkansız. Lolipop veya sakız VB. çiğneyip ağzımı meşgul etmeye çalışacağım. SuiCast dedi: Dudak ısırınca oruç mu bozuluyormuş? Genişletmek için tıkla... Oruç bozulmuyor diye biliyorum. Sonuçta ağzıma bir gıda girmiyor. Ama dudaklarım kötü göründüğünden ve arada bir kanattığım için alışkanlıktan vazgeçmek istiyorum.
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 13 29 Nisan 2021 #12 Dudağınıza biber sürün belki işe yarar. Artı 0 Eksi
Yiet Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 220 Çözümler 1 29 Nisan 2021 #13 Oruç bozuluyor arkadaşım internetten araştırabilirsin bende eskiden yapıyordum bozulduğunu öğrenince bıraktım. Artı 0 Eksi
Oruç bozuluyor arkadaşım internetten araştırabilirsin bende eskiden yapıyordum bozulduğunu öğrenince bıraktım.
KS KS 4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 29 Nisan 2021 #14 Yiet dedi: Oruç bozuluyor arkadaşım internetten araştırabilirsin bende eskiden yapıyordum bozulduğunu öğrenince bıraktım. Genişletmek için tıkla... Dudağı ısırmak mı bozuyor yoksa kanatmak mı? Artı 0 Eksi
Yiet dedi: Oruç bozuluyor arkadaşım internetten araştırabilirsin bende eskiden yapıyordum bozulduğunu öğrenince bıraktım. Genişletmek için tıkla... Dudağı ısırmak mı bozuyor yoksa kanatmak mı?
Yiet Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 220 Çözümler 1 29 Nisan 2021 #15 453476 dedi: Dudağı ısırmak mı bozuyor yoksa kanatmak mı? Genişletmek için tıkla... Eğer susam taneciğinden büyük bir parça ağzına girerse orucun bozuluyor. Artı 0 Eksi
453476 dedi: Dudağı ısırmak mı bozuyor yoksa kanatmak mı? Genişletmek için tıkla... Eğer susam taneciğinden büyük bir parça ağzına girerse orucun bozuluyor.
Anıl Sezgin Kilopat Katılım 16 Mayıs 2015 Mesajlar 39 29 Nisan 2021 #16 453476 dedi: Arkadaşlar merhaba, Sürekli dudağımı ısırıyorum. Şu an bu yazıyı yazarken bile ısırıyorum. Bu alışkanlığımdan nasıl kurtulabilirim? Arada bir kanatıyorum. Genişletmek için tıkla... Dudağını ısırtan şeylerden kurtulmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
453476 dedi: Arkadaşlar merhaba, Sürekli dudağımı ısırıyorum. Şu an bu yazıyı yazarken bile ısırıyorum. Bu alışkanlığımdan nasıl kurtulabilirim? Arada bir kanatıyorum. Genişletmek için tıkla... Dudağını ısırtan şeylerden kurtulmayı deneyebilirsin.
KS KS 4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 29 Nisan 2021 #17 Yiet dedi: Eğer susam taneciğinden büyük bir parça ağzına girerse orucun bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Yok, Ağzıma girmiyor. Sadece ısırıp ısırıp bırakıyorum. Anıl Sezgin dedi: Dudağını ısırtan şeylerden kurtulmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef stresin çözümü yok Artı 0 Eksi
Yiet dedi: Eğer susam taneciğinden büyük bir parça ağzına girerse orucun bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Yok, Ağzıma girmiyor. Sadece ısırıp ısırıp bırakıyorum. Anıl Sezgin dedi: Dudağını ısırtan şeylerden kurtulmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef stresin çözümü yok
Yiet Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 220 Çözümler 1 29 Nisan 2021 #18 Dikkat etmekte fayda var Artı 0 Eksi