Çözüldü Dünden beri Çin'den hesaba giriş yapmaya çalışıyorlar

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 3330 Ddr3 12gb ram Rx 580 8 gb 2048sp.
Meslek
Öğrenci.
Dediğim gibi dünden beri Çin'den hesaba giriş yapmaya çalışıyorlar. IP değişiyor ama tarayıcı ve işletim istemi aynı.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    127,2 KB · Görüntüleme: 111
  • 2.PNG
    2.PNG
    66,4 KB · Görüntüleme: 99
  • 3.PNG
    3.PNG
    75,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 4.PNG
    4.PNG
    164,9 KB · Görüntüleme: 60
  • 5.PNG
    5.PNG
    174,7 KB · Görüntüleme: 47
  • d.PNG
    d.PNG
    90,7 KB · Görüntüleme: 48
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    93,2 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı yiyeceğim yazım kuralları yüzünden ya. Neyse yani cracli olarak bu PC'de sadece BeamNG.drive ve FIFA 15 yüklendi (silindi 2 side)

Tek bir olaydan dolayı değil bu, genel olarak e postanın da içinde olduğu bir veri tabanı zaten çoğu servis tarafından önceden reklam verme amacıyla satılmıştır. "bunu indirdim de ondan oldu" tarzı bir şey değil yani, yapabileceğin en iyi şey çift adımlı doğrulamayı açmak. Ben şahsen şifresiz girişi tavsiye ederim, sen sadece maili yazıp Enter'a basıyorsun, telefondaki uygulamadan girişi onaylarsan hesap açılıyor. Şifre falan yok yani hiç.

Hocam ban yemiştim açıldı çift adımlı doğrulamayı açtım.

Uyarı yiyeceğim yazım kuralları yüzünden ya. Neyse yani cracli olarak bu PC'de sadece BeamNG.drive ve FIFA 15 yüklendi (silindi 2 side)

Hocam ban yemiştim açıldı. çift adımlı doğrulamayı açtım.
Dediğim gibi dünden beri Çin'den hesaba giriş yapmaya çalışıyorlar. IP değişiyor ama tarayıcı ve işletim istemi aynı.
Hocam büyük ihtimalle ya VPN kullanıyordur yada gerçekten çinden giriş yapıyordur.Trojan bulaşmış olabilir ikili doğrulama yoksa eklemeniz iyi olur.Birde temiz bir format atmanız.

Büyük ihtimal brute-Force (veri setinden şifre deneme) saldırısı yapıyolar.
Şifreniz uzunsa korkmanıza gerek yok.

Tamam peki benim Gmail nasıl düşmüş bunların eline?

Hocam bende de aynı sorunlar vardı. Basınıza bir şey gelmedi degil mi? Ben sadece şifre değiştirmiştim.

Yok kanka gelmedi.

Tamam peki benim Gmail nasıl düşmüş bunalrın elinr.

Yok kanka gelmedi.

(Henüz)

Hocam büyük ihtimalle ya VPN kullanıyordur ya da gerçekten Çin'den giriş yapıyordur. Trojan bulaşmış olabilir ikili doğrulama yoksa eklemeniz iyi olur. Bir de temiz bir format atmanız.

Evet saatler Türkiye saatlerine benziyordu.

Hocam farklı VPN'lere bağlanıp duruyolar işte epostaını nereye verdiniz. Öneri olarak da bunu deneyin: (epostanız)+Spotify (istediğinizi yazabilirsiniz)@gmail.com aynı şifre ama giriş yapmaya çalıştıklarında yapamıyolar. Mailler size geliyor yine.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı