Çözüldü Dünden beri Çin'den hesaba giriş yapmaya çalışıyorlar

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 3330 Ddr3 12gb ram Rx 580 8 gb 2048sp.
Meslek
Öğrenci.
Dediğim gibi dünden beri Çin'den hesaba giriş yapmaya çalışıyorlar. IP değişiyor ama tarayıcı ve işletim istemi aynı.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    127,2 KB · Görüntüleme: 111
  • 2.PNG
    2.PNG
    66,4 KB · Görüntüleme: 99
  • 3.PNG
    3.PNG
    75,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 4.PNG
    4.PNG
    164,9 KB · Görüntüleme: 60
  • 5.PNG
    5.PNG
    174,7 KB · Görüntüleme: 47
  • d.PNG
    d.PNG
    90,7 KB · Görüntüleme: 48
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    93,2 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı yiyeceğim yazım kuralları yüzünden ya. Neyse yani cracli olarak bu PC'de sadece BeamNG.drive ve FIFA 15 yüklendi (silindi 2 side)

Tek bir olaydan dolayı değil bu, genel olarak e postanın da içinde olduğu bir veri tabanı zaten çoğu servis tarafından önceden reklam verme amacıyla satılmıştır. "bunu indirdim de ondan oldu" tarzı bir şey değil yani, yapabileceğin en iyi şey çift adımlı doğrulamayı açmak. Ben şahsen şifresiz girişi tavsiye ederim, sen sadece maili yazıp Enter'a basıyorsun, telefondaki uygulamadan girişi onaylarsan hesap açılıyor. Şifre falan yok yani hiç.

Hocam ban yemiştim açıldı çift adımlı doğrulamayı açtım.

Uyarı yiyeceğim yazım kuralları yüzünden ya. Neyse yani cracli olarak bu PC'de sadece BeamNG.drive ve FIFA 15 yüklendi (silindi 2 side)

Hocam ban yemiştim açıldı. çift adımlı doğrulamayı açtım.
Hocam fake cihaz verisi gönderiyorlar anlaşılmasın diye.

Yok daha neler bende bir şey yok ki zaten sadece 90 aboneli kanal var ve oda daha önce çalınıp değişik videolar gönderildi ihlal falan yedi ama şu an hiçbir sorun yok.

Hocam fake cihaz verisi gönderiyorlar anlaşılmasın diye.

Safari'yle bu kadar hızlı giriş isteği gönderilmez.

Bir de demek istediğim hep iPhone yani 1 kişi deniyor şu anda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bu şekilde Outlook hesabıma giriş yapmaya çalışıldı, ciddiye almadım ve en sonunda giriş yapmış. Sonra da emailime bağlı PlayStation hesabımdan 10bin liralık çekim yaptı. Ciddiye alınması gereken bir durum.

Outlook'ta Alias oluşturabiliyorsun, yani emailine giriş yaparken farklı bir email adıyla giriş yapabilirsin. Burada güzel anlatıyor nasıl yapacağını.

Yok daha neler bende bir şey yok ki zaten sadece 90 aboneli kanal var ve oda daha önce çalınıp değişik videolar gönderildi ihlal falan yedi ama şu an hiçbir sorun yok.

Bir de demek istediğim hep iPhone yani 1 kişi deniyor şu anda.

Hocam hesabın içinde değerli bir şey varsa onu alacaktır.
Ama Google'ın şifresini koyduysanız sıkıntı yok.

Hocam aklıma geldi. Ben hep o dediğim yöntemi kullandım bir yer hariç Steam onda da her ülkeden istek geldi. Ama sonra bir bakıyorsun IP'ler hep VPN onaylı.

Hocam VPN hesaplarından sürekli ülke değiştirme scriptleri var.

İki aşamalı doğrulama açabildiğiniz hesaplarınızda açabilirsiniz.

Şey olabilir mi ben eskiden crackli FIFA 15 oynuyordum eski PC'de onun hard diskini taktım oradan FIFA 15'i açmayı denedim. Defender bir şeyler dedi ama umursamadım.
Alakası yok, bu herkese olan bir şey çünkü verilerinin bulunduğu bir veritabanı bir kez bile ya satılırsa ya da başka şekillerle etrafa dağıtılırsa bu veritabanındaki milyonlarca mail hesabına sürekli girmeyi deneyen botlar olacaktır. Size özel bir şey değil yani, şifrenizi 1 kez değiştirdiyseniz zaten yeterli olacaktır, istedikleri kadar denesinler. Iphone'dan giriş yapılmaya çalışılması da normal çünkü onlardan da brute force olarak hesaplara girmeye çalışan botlar var.

Ek önlem olarak iki adımlı doğrulama veya parolasız giriş açabilirsiniz, bunların ikisi de telefondan onay istenmesini gerektiren yöntemler yani şifreyi bilse bile telefondan onay gelmedikçe giremezler.

A şey olabilir mi epostamı vermedim ama GitHub'u birkaç kez kullamıştım veya bazen Chrome oyunlarında cheat kullanıyorum ama onlara da e-posta vererek giriş yapmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı