Dünya düz müdür?

Dünya Düz
Uzaya çıkılmadı
Ay yapay uydu
11 Eylül'de uçak değil füze çarptı
Dünyayı üç aile yönetiyor
Aşılar zararlı
İlaçlar zararlı

Bunlardan herhangi birini söyleyen biriyle herhangi birşeyi tartışmayı bırakın, konuşmayın bile.

Bu gibi şeyler insanları şüpheye götürüyor. Farklı bir bakış açısı geliştiriyorlar. İnsanlar merakları için binlerce dolar harcama-deney yapıyor. Ama forumda bazı çocuklar oturdukları yerden Google maps örneği verip düz dünyacı insanları akıllarınca aşağıladıklarını sanıyorlar.
Dediğin insanlar ay tutulmasını inceleyemiyor mu madem zeki olduklarını söylüyorsun
Ne güzel bilip bilmeden sallanıyor.
Mapse bile girdiğim yok ama sen sallamayı bildiğin için konuşuyorsun. Kimseyi aşağıladığım yok sadece kendimi fikrimi yazıyorum yani burada kabadılık taslama bana.

Dünya düz değildir ama aklıma şu çok taklıyor biz bir yerden bir yere gidiyoruz veya bakarken dünyanın elipsliğini hissetmiyoruz bu durmu izah edebilen varmı kafama takılıyor.

Dünya düz değildir ama aklıma şu çok taklıyor biz bir yerden bir yere gidiyoruz veya bakarken dünyanın elipsliğini hissetmiyoruz bu durmu izah edebilen varmı kafama takılıyor.
Dunya cok buyuk, o yuzden zor farkediliyor.

Chicago şehrinin 90 km mesafeden çekilen bir fotoğrafı. En yüksek binası, willis Tower'in yüksekliği 442 metre.

Screenshot_20221118-161321_Chrome.jpg

Screenshot_20221118-161334_Chrome.jpg

Dünya düz değildir eğer bu fotoğraf gerçek ise.

Dediğin insanlar ay tutulmasını inceleyemiyor mu madem zeki olduklarını söylüyorsun
Ne güzel bilip bilmeden sallanıyor.
Mapse bile girdiğim yok ama sen sallamayı bildiğin için konuşuyorsun. Kimseyi aşağıladığım yok sadece kendimi fikrimi yazıyorum yani burada kabadılık taslama bana.
Polemiğe girmek istemiyorum. Zeki olduklarını söylemedim sadece gerizekalı değiller dedim. Kabadılık da taslamıyorum. İnsanların inandıkları düz dünya senin fikirlerin gibi değil diyorum sadece. Kimse düz dünyayı kenarından düşülebilecek bir yer zannetmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı