Yamuktur.
Önemli olan sonunda birbirimizi anlayabilmiş ve uzlaşabilmiş olmamız. Siz de kusura bakmayın lütfen.Ben de hatalıyım. Konunun neredeyse sonundan girdim direkt anlamadan, bilmeden kusura bakma.
Evet arkadaş zaten sadece bana takmış diğer insanları takmamasına şaşırdım ne de olsa ironiden anlamayan kesimden kendisiİnanlar vardır ne de olsa dünyada çeşit çeşit insan var ama sizi @RiotClient.dll ve diğer insanları hiçbir mantıklı sebep yokken bu azımsanacak kesimden kabul edip sanki devlet sırrı paylaşıyormuş gibi "Dünya yuvarlaktır" demeniz saçma. Bu insanların kinayeli bir dil kullandıkları ortada. Boşu boşuna mesaj kirliliği yapmayın çünkü herkes bu konunun ironi olduğunu biliyor en azından benim okuduklarım arasında öyle. Ciddi bir tavırları yok zaten konunun kendisi ciddi değil.
Bence dünya düzdür. Sizce nasıl?
Göreceğiz bakalım ne çıkacak.Asıl senin görsellerin photoşap. Ben baktim ne o öyle piksel piksel. Bana oyun oynama! Dünya kayseri yağlamasıdır.
Bence dünya düzdür. Sizce nasıl?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.