freddyfazbear
Centipat
Daha fazla
Bunu level kaça getirirsem bilgisayarıma zarar vermeden en iyi performansı alırım?
İşlemcim i5 12400F.
Bunu level kaça getirirsem bilgisayarıma zarar vermeden en iyi performansı alırım?
İşlemcim i5 12400F.
Bu bir overclock ayarı değildir. 12400F'e overclock yapamazsınız. Yalnızca sonunda "K" ya da "KF" bulunan işlemcilere OC yapabilirsiniz. Bu işlemcinin yük altında düşeceği maksimum voltaj değerini düşürüp arttırmaya yarar. Ne kadar arttırırsanız sıcaklıklar da aynı şekilde artar. Bir performans getirisi yoktur. Kısacası dokunmayın. Yalnızca voltaj kararsızlığı varsa ayar yapılmalıdır ki genelde böyle bir sorun olmaz. Tekrar belirtiyorum işlemcinize OC yapamazsınız. Ayar kurcalayıp stabilitenize zarar vermeyin.
Teşekkürler.
İşlemcim i5 12400F.
Bende aynı işlemciyi kullanıyorudum i5 14600KF modelini aldım böyle bir şey yok acayip iyi size de yükseltmenizi öneririm hazır yılbaşından sonraki indirimler gelmeden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.