shocktroop
Hectopat
Türkiye burası. Savcıların bile dediğinin mantıksız olduğunu bildiğine rağmen savunduğu hakimlerin normalde huzur evinde olması gereken insanların olduğu yer.Davada da herhangi bir üstünlüğü olmaması gerekir.
Türkiye burası. Savcıların bile dediğinin mantıksız olduğunu bildiğine rağmen savunduğu hakimlerin normalde huzur evinde olması gereken insanların olduğu yer.Davada da herhangi bir üstünlüğü olmaması gerekir.
Türkiye'de hukuk...Türkiye burası. Savcıların bile dediğinin mantıksız olduğunu bildiğine rağmen savunduğu hakimlerin normalde huzur evinde olması gereken insanların olduğu yer.
Yolsuzluk... Zimbabwe'de bile daha az hukuksuzluk vardır.Türkiye'de hukuk...
Kim kast ediliyor anlamadım. Yargı hükümetin elinde. Hükümet mi feminazi? Hayır, hatta kadını üreme aygıtı olarak gören elemanlar yönetiyor bizi. Sıradan vatandaş mı feminazi? Sanırım bu da genellemek oluyor. Kim bu feminaziler? Neredeler bilmiyorum ben. 3-5 sorunlu tiple karşılaşmışsınız gibi sadece.Türkiye'de olan feminizm değil, feminazi.
Anayasa üzerinde, toplumda her zaman bizden üstünsünüz.
Balık baştan kokar deyimini kast etmiştim.Kokma mokma, terbiyeli konuş haddini bil. Sosyal medya değil burası.
Yargı hükümetin elinde mi? Bu ülkede yıllardan beli yargı CHP'nin elinde. ### ve FETÖ yıllardan beli yargıyı hala tamamen ele geçiremedi.Kim kast ediliyor anlamadım. Yargı hükümetin elinde. Hükümet mi feminazi? Hayır, hatta kadını üreme aygıtı olarak gören elemanlar yönetiyor bizi. Sıradan vatandaş mı feminazi? Sanırım bu da genellemek oluyor. Kim bu feminaziler? Neredeler bilmiyorum ben. 3-5 sorunlu tiple karşılaşmışsınız gibi sadece.
Bundan ayrı olarak akılcı, rasyonel bireylerin halihazırda savunması gereken bir şeydir feminizm. Aksini söyleyenler başka bir dünyada yaşıyor. Feminazi denen şeyi bu tanımın dışında bırakıyorum.
![]()
Balık baştan kokar deyimini kast etmiştim.
Şu zamana kadar erkekler hakkında subjektif bir genellemede bulundunuz mu?Kim kast ediliyor anlamadım. Yargı hükümetin elinde. Hükümet mi feminazi? Hayır, hatta kadını üreme aygıtı olarak gören elemanlar yönetiyor bizi. Sıradan vatandaş mı feminazi? Sanırım bu da genellemek oluyor. Kim bu feminaziler? Neredeler bilmiyorum ben. 3-5 sorunlu tiple karşılaşmışsınız gibi sadece.
Bundan ayrı olarak akılcı, rasyonel bireylerin halihazırda savunması gereken bir şeydir feminizm. Aksini söyleyenler başka bir dünyada yaşıyor. Feminazi denen şeyi bu tanımın dışında bırakıyorum.
![]()
Balık baştan kokar deyimini kast etmiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.