Dünya'nın en büyük otomobil fabrikası

Tesla'ya rakip bir marka şart.
Her marka olacak ama şuan çoğu marka için elektrikli araçlar ticari açıdan zorlayıcı. Yani üretseler bile kaç insan almayı düşünecek? Avrupa daha kolay bir geçiş yapacaktır ama daha çoğu yerde bunun altyapısı hazır değil. Ayrıca elektrik üretiminin çoğu yenilenebilir enerji kaynaklarından yapılmadığı sürece yine ciddi bir kirlilik oluşacak. Belki ileride elektrik yerine hidrojen gibi yakıtlar daha mantıklı gelecektir. Şuan uzun vadede kirlilik açısından hibrit araçlar elektrikli araçlar ve benzinliler arasında. Bakalım gelecekte neler olacak. Tesla bu pazarda tek kalmamalı. Yoksa bu iş Apple ve Android gibi olur bence.
 
Sunucu sen olsaydın ertesi gün sosyal medyada epey bir ses getirirdin. :D Acımadan seni çok pis gömerlerdi, intihara kadar yolu olurdu. :D
Özür dilerim hocam Fiat yapmış.

"Tofaş Şahin, Tofaş tarafından 1988 ve 2002 yılları arasında üretilen İtalyan Fiat temelli Türk otomobilidir. Station wagon olan modeli Kartal aynı kasaya sahip daha yüksek donanım ve renk seçenekleri içeren modeli ise Doğan olarak adlandırılır. 1.4 ve 1.6 benzinli karbüratörlü ve enjeksiyonlu motorlara sahiptir. Ayrıca Türkiye dışında Mısır'da 2009, Etiyopya'da ise 2010 yılına kadar üretilmiştir.[2]"

Wikipedia'dan alınmıştır.
 

Geri
Yukarı