Düşük bütçe SSD önerisi

• Konuyu başlatan hofffff
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 218
Uygun hocam M.2 girişine takarsın gelince ekran kartı girişinin yakınlarında bulunur her anakartta.

Umarım sorun çıkmaz hocam ya 2 gündür Amazon'la ugraşiyorum ekran kartını alıyorum hesabı bloke edip siparişi iptal ediyorlar. En sonunda bıktım gittim 700 TL daha verip aynı ürünü Hepsiburada'dan aldım.

Umarım sorun çıkmaz hocam ya 2 gündür Amazon'la ugraşiyorum ekran kartını alıyorum hesabı bloke edip siparişi iptal ediyorlar. En sonunda bıktım gittim 700 TL daha verip aynı ürünü Hepsiburada'dan aldım.

Ekran kartı ne hocam.

Ekran kartı ne hocam.

9060 XT hocam.
Tüm sistem böyle.

Hepsini aldım artık çok sıkıntıya sokacak değer umarım 🙂

9060 XT hocam.
Tüm sistem böyle.

Hepsini aldım artık çok sıkıntıya sokacak değer umarım 🙂

İyi günlerde kullan canım dostum çok sevindim senin adına bende 4060 ve R5 5600 sonra şimdi 5070 ve 14600k ya geçtim resmen çağ atladım.

Sana da hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullan. Montajlama biraz göz korkutuyor güveneceğim bilgisayarcıda yok çevremde artık YouTube'dan yavaş yavaş yapacağım 🙂

Ben iyi biliyorum yardımcı olurum buradan bir şekilde sana.

Recep Baltaş'ın bir videosu vardı hangi parça nereye takılır diye birkaç ay önce çekmişti mutlaka bakmanı öneriyorum.
Sana da hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullan. Montajlama biraz göz korkutuyor güveneceğim bilgisayarcıda yok çevremde artık YouTube'dan yavaş yavaş yapacağım 🙂

Recep Baltaş'ın bir videosu vardı hangi parça nereye takılır diye birkaç ay önce çekmişti mutlaka bakmanı öneriyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu video hangi parça nereye takılır.

Son düzenleme:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu video hangi parça nereye takılır.

Teşekkür ettim hocam video güzele benziyor bakarak yaparım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı