Düşük indirme hızı sorunu

bajosi

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar normalde Steam'den bir oyun indirirken saniyede 1.6 MB ile indiriyorum fakat şu anda 200 KB'ı zor görüyor. Google'a falan çok yavaş giriyor, AKK'ye geçmediğinden eminim geçse bile 500 KB ile indirmesi lazım. Bu konuda ne yapabilirim? İnterneti modemden kapatıp açtım fakat sorun çözülmedi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Servis sağlayıcınızı arayarak durumu bildirin. Wi-Fi kullanıyorsanız farklı bir cihazda test edin.

İnternet sağlayıcımda benimde böyle bir sorunum var ve internet'im ara sıra benimde yavaşlıyor bu yüzden bende neler olduğunu anlayamadım AKK kalkma muhabbeti vardı bu ay onunla ilgili bakım yapıyorlar galiba.

Kablosuz olarak böyle problem varsa çok doğaldır. En uygun kanal ayarları yapılmalıdır. Kablolu ile yine aynı sorun devam ediyorsa modem ara yüzünden hat değerlerini görmeden bir şeyler söylememiz mümkün değil.

2. kez aradık, boş boş konuşuyorlar. Bilgisiz kişileri müşteri temsilcisi yapıyorlar, onlara da içimden hakaret ediyorum. Şuan TTNET'in resmi hız testinde skorum 0.5 MB indirme.

Bina ve ev içi tesisatta bir sıkıntı olmadığını varsayarak sorunu çözecek tek kişi sağlayıcınız malesef. Aylık düzenli ücretinizi ödediğinizi fakat sağlıklı hizmet almadığınızı, abonelikten çıkacağınızı vb. söyleyerek bastırırsanız ilgileniyorlar anca.

Bina ve ev içi tesisatta bir sıkıntı olmadığını varsayarak sorunu çözecek tek kişi sağlayıcınız malesef. Aylık düzenli ücretinizi ödediğinizi fakat sağlıklı hizmet almadığınızı, abonelikten çıkacağınızı vb. söyleyerek bastırırsanız ilgileniyorlar anca.
Katlanmak zorundayız, taahhüt var. Bildikleri hiçbir şey yok. Haram zıkkım olsun aldıkları para. 1 ay faturayı geçirmemişizdir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı