6 676439 Picopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 149 Çözümler 3 19 Haziran 2023 #31 Yıllarımın emektar Toshiba laptop'una Arch kurmuştum. İşlemcisinden ötürü büyük bir işkenceydi fakat sonuca ulaştığımda yağ gibi akıyordu sistemim. XFCE masaüstü ortamını öneririm, dilersen diğer seçenekleri de gözden geçirebilirsin.
Yıllarımın emektar Toshiba laptop'una Arch kurmuştum. İşlemcisinden ötürü büyük bir işkenceydi fakat sonuca ulaştığımda yağ gibi akıyordu sistemim. XFCE masaüstü ortamını öneririm, dilersen diğer seçenekleri de gözden geçirebilirsin.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.557 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 19 Haziran 2023 #32 Nerdeyse diğer bilgisayarımda aynı sistem mevcut. Lubuntu kullanıyorum yakın bir zamanda antiX'e geçeceğim size de öneririm. YigiTZ0 dedi: Linux Mint olabilir. Genişletmek için tıkla... Pek stabil olmaz bu sisteme. Kasabilir.
Nerdeyse diğer bilgisayarımda aynı sistem mevcut. Lubuntu kullanıyorum yakın bir zamanda antiX'e geçeceğim size de öneririm. YigiTZ0 dedi: Linux Mint olabilir. Genişletmek için tıkla... Pek stabil olmaz bu sisteme. Kasabilir.