Düşük sistem için Edge vs Brave

Makaleler
1
Sorunum başlıkta olduğu gibidir. Chrome'dan; Edge'e geçince PC bildiğin jet gibi hızlandı. Gerekli eklentileri ve ayarları da yapıp kullanıyordum ama birkaç gönderiye denk geldim; Brave, Edge'den daha hızlı ve daha güvenli diyorlardı. Bende Brave geçecektim; geçmeden yardım alayım diye konuyu açtım. Şimdiden teşekkürler.

Sorunum başlıkta olduğu gibidir. Chrome'dan; Edge'e geçince PC bildiğin jet gibi hızlandı. Gerekli eklentileri ve ayarları da yapıp kullanıyordum ama birkaç gönderiye denk geldim; Brave, Edge'den daha hızlı ve daha güvenli diyorlardı. Bende Brave geçecektim; geçmeden yardım alayım diye konuyu açtım. Şimdiden teşekkürler.
Edge kullan. Brave Chromium ama modifikasyonlu.

Edge daha iyi.
@Humbel ne gibi eklentiler kullanıyorsunuz bende yeni geçtim de bana lazım olabilirler.

Bu linkten @26318 isimli arkadaşın yaptığı efsane rehberi uyguladım. Ayarlar ve eklentilere değiniyor. Ayrıyeten yorumları da oku; güncel ayarları paylaşıyor.
Min browser kullanabilirsin düşük sistemler için iyidir.

Vallaha ilk kez sizden duydum hocam. Gelen yorumlar doğrultusunda Edge ile devam galiba.

Edge'de Chromium tabanlıdır.

Düşük sistem için ungoogled-Chromium kullanabilirsin.

Bunun ne fark var?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı