ErenTahterevallioğlu
Megapat
Daha fazla
Zorin OS Lite olabilir.Ürün bu. Ekranı kırık olduğu için çıkarmıştım ekransız duruyor. Televizyona HDMI ile bağlayıp TV box olarak kullanmak gibi bir amacım var. Hangi işletim sistemi yüklememi önerirsiniz?
ZorinOS ağır bir dağıtım.Zorin OS Lite olabilir.
![]()
Getting Zorin OS Lite
Zorin OS Lite will continue to be available in the Zorin OS 17 and Zorin OS 18 release series.help.zorin.com
Ürün bu. Ekranı kırık olduğu için çıkarmıştım ekransız duruyor. Televizyona HDMI ile bağlayıp TV box olarak kullanmak gibi bir amacım var. Hangi işletim sistemi yüklememi önerirsiniz?
Zorin OS 17 Lite'ın o kadar ağır olduğunu düşünmüyorum. Şöyle berbat bir laptopa kurmuştum.ZorinOS ağır bir dağıtım.
CachyOS, Arch 32 Bit veya MX Linux'u deneyebilirsiniz.
Hocam Ryzen 5 5500 ve RX 6600XT'li sistemimde ZorinOS kasıyordu.Zorin OS 17 Lite'ın o kadar ağır olduğunu düşünmüyorum. Şöyle berbat bir laptopa kurmuştum.
![]()
BENQ JOYBOOK A52E-216 CEL M530 512MB 80GB 15.4 LNX - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Akıcı bir biçimde çalışan tek işletim sistemi buydu. Diğer versiyonları için bir bilgim yok.
Android bir OS kurmanı öneririm.
Yok daha neler dostum? O sistemde kasacak bir işletim sistemi yoktur herhalde.Hocam Ryzen 5 5500 ve RX 6600XT'li sistemimde ZorinOS kasıyordu.
Bende kasıyordu. Bu arada kasıyor dediğim tarayıcıda mesaj yazarken veya video izlerken anlık takılmalar oluyordu. Bu sorunu Windows'ta ve Arch tabanlı bazı dağıtımlarda yaşamadım. Bu arada aynı sorunu Garuda Gaming sürümünde de yaşadım.Yok daha neler dostum? O sistemde kasacak bir işletim sistemi yoktur herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.