Çözüldü Düşük Sistem ile Windows 10'a geçilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Karadenizli2828

Kilopat
Arkadaşlar sistemim aşağıda belirttiğim gibi. Önceden Windows 10 kullanıyordum, daha fazla FPS alırım diye 7'ye geçtim. 4-5 FPS fark bile olmadı. Hangi işletim sistemini önerirsiniz?

İşlemci: i3 M350 2.27 GHz
Ram: 3 GB
Ekran Kartı: Intel HD Graphics
Depolama: 320 GB HDD

4GB Ram olan bilgisayarıma 6 ay önce Microsoftun sitesinden indirip Pro sürümünü kurmuştum. bellek kullanımı %50 civarıydı. Discord Chrome girince %65 70 leri buluyordu. Oyuna girmek için yeterli RAM kalmıyordu.

Arkadaşlar sistemim aşağıda belirttiğim gibi. Önceden Windows 10 kullanıyordum, daha fazla FPS alırım diye 7'ye geçtim. 4-5 FPS fark bile olmadı. Hangi işletim sistemini önerirsiniz?

İşlemci: i3 M350 2.27 GHz
Ram: 3 GB
Ekran Kartı: Intel HD Graphics
Depolama: 320 GB HDD
Win10 kullanırken herhangi bi sıkıntı yaşamadıysan win10 kullanabilirsin hem @zaboomafoo 'nun da dediği gibi daha iyi deneyim yaşarsın. Sıkıntı çıkarsa da win7'ye geçersin.

Win10 kullanırken herhangi bi sıkıntı yaşamadıysan win10 kullanabilirsin hem @zaboomafoo 'nun da dediği gibi daha iyi deneyim yaşarsın. Sıkıntı çıkarsa da win7'ye geçersin.
W10'u daha önce ne zaman kullandığına bağlı. Baya zaman olduysa geçmesin. Windows 10 eski Windows 10 değil artık. Ha eğer yakın zamanda kullanıpta sorun yaşamadıysa geçsin sıkıntı yok

O işlemcinin Onboard kartına Windows 10'da, 8.1'de sürücü desteği sağlamıyor, ekran kartı takmadığınız sürece geçmeyin.
W7 64 Bit driverları çalışıyor. Üreticinin sitesinden bulabilir.

W10'u daha önce ne zaman kullandığına bağlı. Baya zaman olduysa geçmesin. Windows 10 eski Windows 10 değil artık. Ha eğer yakın zamanda kullanıpta sorun yaşamadıysa geçsin sıkıntı yok
Eski Windows 10 değilken? 2015 yıllında ilk piyasayı sürüldüğü zaman ben W7'ye geri dönmüştüm açıkçası sürücü ve programların uyumsuzluğundan dolayı gittikçe iyiye gitti W10.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı