Düşük sisteme Windows önerisi

LapTop_Kardeş

Femtopat
Daha fazla  
4 GB RAM.
Intel Core i5 4200M.
Intel HD Graphics 4600.
GeForce GT 740M.
500GB HDD.

Bu sisteme hangi Windows'u indirmeliyim? Oyun için kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 GB RAM.
Intel Core i5 4200M.
Intel HD Graphics 4600.
GeForce GT 740M.
500GB HDD.

Bu sisteme hangi Windows'u indirmeliyim? Oyun için kullanacağım.
Windows 8.1 veya Windows 10 LTSC 2021 indirebilirsiniz. Yada Linux dağıtımlarına bakabilirsiniz.

Ücretsiz açık kaynaklı bir işletim sistemi düşünürsen Windows'a benzerliği olan Linux Mint işletim sistemini öneririm. Hem bu sayade eski cihazınızdan alacağınız verimi maksimumum seviyeye çıkarabileceğinizi düşünüyorum.

Ücretsiz açık kaynaklı bir işletim sistemi düşünürsen Windows'a benzerliği olan Linux Mint işletim sistemini öneririm. Hem bu sayade eski cihazınızdan alacağınız verimi maksimumum seviyeye çıkarabileceğinizi düşünüyorum.

Şu an endeavour OS i3WM kullanıyorum. Evet hafif fakat bir EXE çalıştirmak için 40 takla atıyorum. Belki Arch'tan kaynaklıdır o yüzden kullanabilirim.

Tiny 10 öneririm, akıcılık da isteyebilirsiniz diyerekten eski bir sürüm bırakıyorum hocam:

Bu da tiny 10 arşivi:

Bu iki linkte ne gibi farklılıklar var?

Şu an endeavour OS i3WM kullanıyorum. Evet hafif fakat bir EXE çalıştirmak için 40 takla atıyorum. Belki Arch'tan kaynaklıdır o yüzden kullanabilirim.

Bu iki linkte ne gibi farklılıklar var?
hocam eğer olursa linuxa geçmeniz de iyi olur hangi dağıtımı daha iyi olur bilmiyorum ama ram kullanımı falan epey düşebiliyor. bilinmedik işletim sistemlerine karşın bilindik olduğu için daha fazla desteği de var haliyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı