E4600 sisteme Windows sürüm önerisi

İşlemci dediğimiz şey farklı. Ama E4600 ile E8400 arasında ciddi bir fark yok.
Hocam bizzat Core 2 Duo sisteme XP'den 8.1'e tüm sistemleri kurmuş birisi olarak söylüyorum :) Kırıcı olmak istemiyorum. Ama bir sisteme bir IS'i önerdiysem tecrübemde sabittir. İmkanım olsa kendi Lenovo V330 notebookuma 7 Home Premium kurardım :)

Modifiyeli XP kurarak bu konuyu domine edemezsiniz, gidin mühendisliğinizi başka yerde okuyun. Tamam bu forumun yaş ortalaması düşük ve bilgisayar ile tanışma yılları biraz geç olabilir ama emin olun forumda 12-13 yıldır teknoloji forumlarında ömür çürütmüş insanlar da var, kendinizi çok bir şey görmeyiniz.

Modifiyeli XP kurarak bu konuyu domine edemezsiniz, gidin mühendisliğinizi başka yerde okuyun. Tamam bu forumun yaş ortalaması düşük ve bilgisayar ile tanışma yılları biraz geç olabilir ama emin olun forumda 12-13 yıldır teknoloji forumlarında ömür çürütmüş insanlar da var, kendinizi çok bir şey görmeyiniz.
Teknoloji forumlarında ömür çürütmediğimi nereden çıkarıyorsunuz peki. Bizzat Android geliştiriciliği de yaptım ? Modifiyeli XP dahil diyince siz sadece onu mu anlıyorsunuz acaba? O zaman siz de gidin bir yerden Türkçe dersi alın bir zahmet.

Teknoloji forumlarında ömür çürütmediğimi nereden çıkarıyorsunuz peki (444Android,forumandroid,OneLabs,Turkdevs,donanımhaber...) ? Modifiyeli XP dahil diyince siz sadece onu mu anlıyorsunuz acaba? O zaman siz de gidin bir yerden Türkçe dersi alın bir zahmet.
Sadece onu anladığımı hiçbir şekilde söylemedim. Siz kullanmışsınız ama burada yapan kişilerin olduğunu da unutmayın ;)

Arkadaşlar Windows 7 Home Premium'un hangi sürümünü önerirsiniz? (x86 & x64)
Her ikisini de deneyin. Hatta 2 GB üzeri RAM varsa doğrudan 64 bit.
Sadece onu anladığımı hiçbir şekilde söylemedim. Siz kullanmışsınız ama burada yapan kişilerin olduğunu da unutmayın ;)
Hocam ben sadece kullanmadım. Alakası yok ama geliştiricilik de yaptım. Rom port-Rom build-Rom edit işlerinde de katkılarım oldu. Bu egoistlik falan değil. Tecrübeme dayanarak yorum yapıyorum siz bana diyorsunuz düzgün kullanırsan kasmaz falan filan. En düzgün kullanımda 1 ay stabil kalabildi Ultimate :)

PC de 2 GB RAM var. 64 bit mi önerirsiniz?
Tam sınır değerinde. Kararsızım. 64 işlemci kullanımı açısından daha iyi ama RAM gereksinimi fazla. İmkanınız varsa ikisini de deneyin. Yoksa 64 kurun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı