Düzce Üniversitesi nasıldır?

Tamamdır teşekkür ederim önerir misiniz peki genel olarak gece hayatı vesaire çok önemli şeyler değil benim için daha çok kendimi geliştirmeye adarım.

Sıralamana göre Bilgisayar Mühendisliği tercihinden eminsen çok fazla bir seçeneğin yok zaten, büyük şehirden gidersen sıkılırsın ama kendini geliştirmeye gayet müsait bir ortam oluşuyor çok bir şey bulamadığından.

Sıralamana göre bilgisayar mühendisliği tercihinden eminsen çok fazla bir seçeneğin yok zaten, büyük şehirden gidersen sıkılırsın ama kendini geliştirmeye gayet müsait bir ortam oluşuyor çok bir şey bulamadığından.

Anladım hocam sağ olun sordukça soruyorum taksit taksit aklıma geliyor çünkü ama son olarak çalışıp motor almayı düşünüyorum iş imkanı olarak nasıl bir şehir.

@Yeyil kral ben siyaset bilimi ve kamu yönetimi yazicam çünkü İngilizce bölüm umrumda değil sadece hazırlık eğitiminin kalitesini merak ediyorum kendimde emek vericem ingilizceyi öğrenmeye calisicam birde okurken ise girmeyi düşünüyorum iş olanakları nasıl sözel 96 k yaptım da Ege üniversitesi gazetecilik yazıp isteğe bağlı hazırlık okicaktim çıkmayadabilir hazırlık o yüzden vazgeçtim

@Yeyil kral ben siyaset bilimi ve kamu yönetimi yazacağım çünkü İngilizce bölüm umurumda değil sadece hazırlık eğitiminin kalitesini merak ediyorum kendimde emek vereceğim İngilizceyi öğrenmeye çalışacağım bir de okurken ise girmeyi düşünüyorum iş olanakları nasıl sözel 96 k yaptım da Ege Üniversitesi gazetecilik yazıp isteğe bağlı hazırlık okicaktim çıkmayabilir de hazırlık o yüzden vazgeçtim.

Hazırlığın çıkmaması gibi bir olay yok öncelikle. Buranın hazırlığı bölümle alakalı kelime bilgisini falan vermiyor sana. Kendin öğreniyorsun yani bölümle alakalı dil bilgilerini kendin öğreneceksin sıfırdan İngilizce kurs gibi İngilizce öğretiyorlar sadece.

@Yeyil Ege üniversitesi gazetecilik bölümü Türkçe isteğe bağlı olucakti ondan vazgeçtim isteğe bağlı da kontenjan sınırı var Düzce hazırlık eğitiminin kalitesi nasıl hocalar iyimi

@Yeyil birde okurken çalışmak istiyorum iş olanakları neler garsonluk komi vb işlerde

@Yeyil Ege Üniversitesi gazetecilik bölümü Türkçe isteğe bağlı olacakti ondan vazgeçtim isteğe bağlı da kontenjan sınırı var Düzce hazırlık eğitiminin kalitesi nasıl hocalar iyi mi?

@Yeyil bir de okurken çalışmak istiyorum iş olanakları neler garsonluk komi vb işlerde.

Hocalar fena değil de bölümle alakalı ders almıyosun kelime bilgisi olarak. Komi vb merkezde bulursun rahatça sanırım ama akçakocada hiç aramadım o tarz işler. Kafede garsonluk yaparsın sadece.

Hocalar fena değil de bölümle alakalı ders almıyosun kelime bilgisi olarak. Komi vb merkezde bulursun rahatça sanırım ama akçakocada hiç aramadım o tarz işler. Kafede garsonluk yaparsın sadece.
Usta sende nasıl oldu ben A1 im şu anda hazırlıktan sonra B2 felan olabilirmiyim tabiki emek vericem kendimde sende nasıl oldu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı