Düzgün kreatin kullanımı nasıl olmalı?

Hydra6

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 16 yaşındayım 2 haftadır 7G (aromalı paket creatin) kullanıyorum. Kutu bitince En İyi Kreatin Markası Uygun Fiyata Creatine Satın Al almayı düşünüyorum. Kreatin kullanımında neye dikkat etmem lazım ara vermem lazım mı? Çoğu yerde 1 ay veya 1.5 ay kullanım sonrası 2 hafta ara verilmesi gerektiği yazılıyor. Haftanın 4 günü spor yapıyorum 4 gün kreatin kullanıyorum ve şu 2 haftada kreatinin etkisini gerçekten gördüm.

Kreatini her gün, düzenli olarak 5 gr. olarak almalısın. Kreatin basitçe vücutta biriken ve bu şekilde etki eden bir takviye. O yüzden haftanın 2 günü aldım 5 günü almadım tarzındaki kullanımlar verimli değil. Yılda bir yada iki kez ara vermek yeterli benim edindiğim bilgilere göre.

Attığın linkteki ürünü son kasım indiriminde bende aldım. Fakat bu markayı hiç sevmiyorum. Porsiyon sayıları ve miktarlarıyla oynayarak ürünlerini ucuz gösteriyor. Attığın ürünün porsiyonu 3 gr. Bu yüzden diğer alternatiflere göre ucuz gözüküyor. -Kasım indirimleri hariç.- Bu ürünü alacaksan bile günlük 5 gr. olarak tüketmeni tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı