Dumbell ile sadece bilek çalışmak

tqaho

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, eve yeni dumbell aldım. Ancak yaşım küçük olduğu için dumbella sadece haftada 2 defa bilek hareketleri yapacağım. Yasim kucuk oldugu icin bilek hareketlerinin boya bir etkisi var mı? Ya da kemikte bir sorun yaşanabilir mi? Bir de ekstra sinav ve barfiks dips falanda yapmaya calisacagim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, eve yeni dumbell aldım. Ancak yaşım küçük olduğu için dumbella sadece haftada 2 defa bilek hareketleri yapacağım. Yasim kucuk oldugu icin bilek hareketlerinin boya bir etkisi var mı? Ya da kemikte bir sorun yaşanabilir mi? Bir de ekstra sinav ve barfiks dips falanda yapmaya calisacagim.

Hocam şimdi vücudunu aşağıya doğru baskı hissediyorsan evet etkisi var uzayamazsın. Şu yaşında kendi vücut kilonla antrenman yapmanı, boyunun uzamasını istiyorsan barfiks alıp durabildiğin kadar aşağı doğru sarkıt kendini her gün düzenli yaparsan bir gelişme olur.

Aşağı doğru baskı hissetmiyorum bileğimi sandalyeye koyup yere oturup yapıyorum nasıl etkileyebilirki.

Hocam şimdi vücudunu aşağıya doğru baskı hissediyorsan evet etkisi var uzayamazsın. Şu yaşında kendi vücut kilonla antrenman yapmanı, boyunun uzamasını istiyorsan barfiks alıp durabildiğin kadar aşağı doğru sarkıt kendini her gün düzenli yaparsan bir gelişme olur.
Fitness, boy kısaltmaz aksine uzatır. Bu yaşta ağır çalışırsa boy sorunu olabilir

Aşağı doğru baskı hissetmiyorum bileğimi sandalyeye koyup yere oturup yapıyorum nasıl etkileyebilirki.
Hiçbir şey olmaz. Omurgaya zarar vermez ihtimali olan hareketler daha ileri seviye olan vücut geliştirme hareketleri. Basit bilek çalışmaları boyuna bir etki yapmaz.

Hocam şimdi baskı hissettiğinde diz kapağının orada bulunan şey baskılanınca boy potansiyelini kısaltıyor diye biliyorum emin değilim. Daha bilgili arkadaşlar gelirse bir de onlar cevaplasın.

Fitness, boy kısaltmaz aksine uzatır. Bu yaşta ağır çalışırsa boy sorunu olabilir.

Aynen öyle. Hafif yaptığın sürece bir zararı olmaz. Bir arkadaşım vardı Fitness'a bayağı hevesliydi. Bayağı iyiydi ama 12.sınıfta 170 kaldı babası 180'den fazla boyu var.

Aynen öyle. Hafif yaptığın sürece bir zararı olmaz. Bir arkadaşım vardı Fitness'a bayağı hevesliydi. Bayağı iyiydi ama 12.sınıfta 170 kaldı babası 180'den fazla boyu var.
Ağır girmek sıkıntılı ya

Bilek dışında bir hareket yapmayacağım sinav dips barfiks le destekleyecegim 4 kg dambil
Hiçbir kötü etkisi olmaz merak etme. Yalnız çalışırken formuna dikkat et kendini sakatlama

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı