Bilek güreşçisi olmak için nasıl antrenman yapılmalı?

Bide parmak calışmayı unutma rakibini tutmak icin kavrama gücün fazla olmalı bunuda dead hang veya el yayı kullanarak yapabilirsin

Kurslar genellikle istanbulda ben direkmen dünya şampiyonunundan ve ömer ustaömerden ders aldım sadece kol değil sırt ve kanatlarda önem taşır

Kurslar genellikle İstanbul'da ben direkt dünya şampiyonunundan ve Ömer ustaömerden ders aldım sadece kol değil sırt ve kanatlarda önem taşır.
Hocam mesela gün gün ne çalıştığınızı yazabilirmisiniz bende ona göre çalışsam?

Benim önerim uzmandan eğitim almadan yapmaman ama söyle anlatabilirim en iyi söyle gelişir salı, perşembe bilek güreşi cumartesi günüde ağırlık antrenmanı.

Evde mi çalışıyorsunuz yoksa herhangi bir spor salonuna gidiyor musunuz ona göre bazı tavsiyeler vereceğim.
Bende dumbell, uzun bar, z bar, 2 direnç lastiği, barfiks barı var.

Benim önerim uzmandan eğitim almadan yapmaman ama söyle anlatabilirim en iyi söyle gelişir salı, perşembe bilek güreşi cumartesi günüde ağırlık antrenmanı.
Salı bilek güreşi güç antremanı perşembe teknik+ parmak cumartesi full body olurmu mesela, bide diğer günler dinlenme mi?

Z bar calış ve direnç lastigiyle pronator ve bracidiodalis calış onun dışında el yayı ama söyle diyebilirim haftada 3 gün en az ön kol yap ve üst üste olmasın su hareketler kesin olsun el yayı sıkma sıkabildigin kadar 3 set ve Dead hang 3 set durabilirim kadar.

Z bar calış ve direnç lastigiyle pronator ve bracidiodalis calış onun dışında el yayı ama söyle diyebilirim haftada 3 gün en az ön kol yap ve üst üste olmasın su hareketler kesin olsun el yayı sıkma sıkabildigin kadar 3 set ve Dead hang 3 set durabilirim kadar.
Anladım hocam son sorum z barla bu hareketini yapıcaz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-21-18-56-06-445_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-04-21-18-56-06-445_com.android.chrome.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 19

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı