Emrehan DOĞAN
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar Rx 470 alacaktım fakat yeni kartlar çıktıktan sonra güncel bir ekran kartı almanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Alacağım sistemi uzun süre değiştirme şansım olmayacak, bu yüzden ileriye dönük bir sistem olması benim için önemli. RX 580 düşünüyorum. Sistemi toplu değil de para biriktirdikçe parça parça alıyorum. 600 W PSU, 23.7 inç monitör ve 250 GB SSD var şu an elimde. Ekran kartı da tak kullan şeklinde bir parça olduğu için şimdi ekran kartını almak istiyorum. Anakart, RAM ve işlemciyi daha sonra alacağım. Sistemim baya eski:
DDR2 2 GB ekran kartı paylaşımlı RAM,
ASUS P5KPL-SE anakart,
İntel Pentium Core Duo 2 - E 5300 işlemci.
Soru şu; ekran kartını alsam anakart, işlemci ve rami alana kadar bilgisayarı stabil bir şekilde bu sistemle kullanabilir miyim ? Darboğaz çok sıkıntı yaratır mı ? Şu anlık sadece CS:GO ve Dota 2 oynuyorum. Biraz da Photoshop CS 5 kullanıyorum. Bunun dışında standart bilgisayar işleri için kullanılacak ( youtube, film vs. )
DDR2 2 GB ekran kartı paylaşımlı RAM,
ASUS P5KPL-SE anakart,
İntel Pentium Core Duo 2 - E 5300 işlemci.
Soru şu; ekran kartını alsam anakart, işlemci ve rami alana kadar bilgisayarı stabil bir şekilde bu sistemle kullanabilir miyim ? Darboğaz çok sıkıntı yaratır mı ? Şu anlık sadece CS:GO ve Dota 2 oynuyorum. Biraz da Photoshop CS 5 kullanıyorum. Bunun dışında standart bilgisayar işleri için kullanılacak ( youtube, film vs. )
Son düzenleyen: Moderatör: