Durdurulmayan Dolar artışı

Arkadaşlar az önce Vatan Bilgisayardaki her parçaya 7-8 lira artmış. Bu doların dur durak bilmeyen artışı mahvetti. Acaba şu zamanda kasa toplamak isteyen biri nereden toplamadır kasayı? Kredi kartı olarak yapı krediyi kullanıyorum (world) ve 9 taksite almayı düşünüyorum. %0 faiz olursa sevinirim.
 
Ben bu işe çok taktık. Günde en az 6 defa takip eder oldum ve hiç 2.35 üstüne çıkmamasına rağmen Vatan o fırsattan yararlanıp 2.36 dolara çekti ve bıraktı.
 
Dolar 1,7 TL iken birileri diyordu ki güçlü Türk Lirası ihracat yapmayı zorlaştırıyor. Ben işletme mezunuyum anlarım biraz bu işlerden ama Allahın kör cahilleri, bilmemne lisesi bitirmiş iki lafı bir araya getiremez bana bu cümleyi savunuyordu. Alın size güçlü Dolar zayıf Lira. Bunlar daha iyi günlerimiz. Bugün üstüne birde M.B faiz indirimine gitti. Neyse eğer insanlar birşeyleri görebilseler durum çok daha farklı olurdu.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı