Dust 2 dengeli mi?

IronSmith0057

Centipat
Katılım
24 Haziran 2021
Mesajlar
265
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, CS Source ve CS:GO'da olan Dust 2 sizce dengeli mi? Bence değil çünkü ilk rounta biliyorsunuz ki Ct'ler suicide a gidiyor ve orada bir çatışma yaşanıyor ama T'ler daha üste kaldığı için daha avantajlı oluyorlar ayrıca bu durum 2. ve 3. rountlarda da yaşanabilir ve T'ler üste kaldığı için onların bir Sniper avantajı olur ayrıca bu durum yaşandığı zaman T'ler ctlerin olduğu yere tünelden gelip Ct'leri yok edebilir yani suicide kısmı dengesiz ve T'ler için avantajlı aslında adı t'cide olacakmış :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dengeli değil. Düşük elolarda dengeli olabilir ama Faceit gibi ortamlarda aşırı T mapi, taktik uygulaması basit bir map çünkü. Herkesin call verebileceği kadar basit.
Bu arada havuzda Ancient'ten sonra gelen en iğrenç maptir kendileri.
 
Tler bir bölgeye her mapte olduğu gibi yoğunlaşabildiği için bence tler daha avantajlı.
 
Herkes tlere yoğunlaşmış ct yi unutmayın. Evet silahları daha pahalı olabilir, daha az vuruyor olabilir ama örnek verelim b side tler bir midden gelebilir bir de tünelden. Tünelde 5 kişiyi karbon atarak vurmak ctler için büyük bir avantaj. Longda ise yanıcı atınca tler anca smoke atabilir. Görev açısından bakarsanız da adaletli olduğunu görürsünüz. Ct belli başlı yerlerde durup bomba alanlarını korur. Tler ise çoğunlukla tek bir alandan rushlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı