Duygularımdan Yoksun Yaşıyorum

Arkadaşlar hepinizin cevaplarını okudum, güzel düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Öncelikle eğer bir hastalık yaşıyorsam bu hastalığın çözümü tamamen sosyal olmaktan, çeşitli faaliyetlere katılmaktan, kitap okumaktan, sevdiğin işlerde çalışmaktan, sevdiğin insanlarla sınırlı düzeyde sohbet etmekten geçiyor. Hala az çok aynı duygulara sahibim, çoğunun üstesinden gelebiliyorum. @Tümay Kara dostum aynen öyle oluyor bir süre sonra alışıyorsun fakat anlattıklarımı yaptığında bu sana iyi geliyor. @Thermes söylediklerine katılıyorum. Sosyal olmak her şeye iyi geliyor diyebilirim; eğleniyorum, mutlu oluyorum, insanlarla tanışıyorum, bir çok farklı şehirden insan beni tanıyor ve bu beni mutlu ediyor. Şimdilik konu burada kalsın çünkü halen bir kız arkadaşım olmuş değil, olduğu zaman neler hissettiğimi sizinle paylaşmak istiyorum. Teşekkürler.

Araştırma yap. Şu yaşıma (14) kadar yaşadığım en uyandırıcı dürtü aydınlanma ve acı. İstediğin herhangi bir dal olabilir. Kültür ve tarih olabilir, anatomi, biyoloji ve aklına gelebilecek her tür ilgi odağı olabilir. Aydınlandıkça dürtülerini bastıramaz duruma düşebilirsin. Böyle olduysa sonuca ulaşmış olabilirsin.
Dizinde problem yoksa, geriye aydınlanma kalıyor.
Detay niteliğinde bilgilerin aklında kalmaması önemli değil. Genel fikri benimsemeyi ve modellemeyi bir kere başardın mı, zaten konuya dalmış oluyorsun. Şu anda etrafımdaki nesnelere bakıp içindeki bileşiklerde hangi atomların yer alabileceğini düşünüyorum. Biraz otomatik oluyor, ki çoğuna karbon ve hidrojen deyip geçtiğim oluyor. Ama içerisinde yer alan hidrojenin ne gereği bulunduğunu, nasıl oluştuğunu kafamda hayal edip kanıtlanması zor ve başaramayacağım seviye fikirler üretiyorum.

Son düzenleme:
Ben profil fotoğrafınızdan tırstım yani açıkçası. :) Umarım daha iyi olursunuz. :) Aklıma şu çocuk geldi bi' an. :) Video'yu kestim. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben profil fotoğrafınızdan tırstım yani açıkçası. :) Umarım daha iyi olursunuz. :) Aklıma şu çocuk geldi bi' an. :) Video'yu kestim. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Profil fotoğrafımla güzel bir geçmişim vardır tıpkı takma ismim gibi sürekli hesaplarımda kullanırım. Gün geçtikçe daha da iyi olduğumu fark ediyorum. Video harika bu arada :) Teşekkürler
Sevgini hayvanlara göstermeye dene. Köpekler mesela. Seni en iyi onlar anlayacaktır.
Şu an okulda 2.senem ve sevdiğim bir arkadaşımla eve çıktık. Muhtemelen ortak kararımız olarak bir köpek edineceğiz. Okuldan bir arkadaşımın köpeği vardı onunla vakit geçirirken kendimi mutlu hissediyorum yani bu bir çözüm olabilir. Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı