Duygusal boşluktayım

• Konuyu başlatan Frzoom
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 2.899
Sevdiğin ve ruhunu canlandıracak şarkıları dinleyebilirsin dostum. Ben 16 yaşındayım, bende de ara sıra böyle bir duygu oluyor. Ruhumu neşelendirecek ve canlandıracak şarkılar dinliyor, bazen de kolpaçino izleyerek kendimi neşelendiriyorum. Şafak sezer gibisi var mıdır yahu?

Altın kapılarımız kan oldu tayfunn.

Bulmuşsun güzelim yalnızlığı bir de derdim var diyorsun🤔. Yalnızlık gibisi yok, zamanla alışırsın. Ders çalışmadığın için kendini suçlu hissediyorsan ders çalışman lazımdır. Ders çalışmak için en iyi ortam zaten evdir, sınıfın da kapanmış ne güzel.

Katılmıyorum. Okulda en azından arkadaşları var bu tarz duygusal şeyleri pek düşünmüyor. Ama evde düşündükçe düşünüyor ve bunalıma giriyor. Ben sizin dediğinizi anladım(olumlu yönünden bak demeye çalışmışsınız ama öyle olmuyor işte)
Arkadaşlar selamlar. Duygusal boşluktayım sanki yapacak hiçbir şey yok. Ders çalışmadığım için içimde sürekli bir sucluluk duygusu. Arkadaşım yok sosyal hayatım sadece okula gitmekten ibaretti. Sınıf kapandı. Yardım edin. Depresyonda miyim onu da anlamıyorum. Etrafımda çok az insan var.
Bilgisayar bağımlılığınız var mıdır?
Karantina döneminde genellikle neler yapardınız?
birde yaşınız kaçtı?

Son düzenleme:
Katılmıyorum. Okulda en azından arkadaşları var bu tarz duygusal şeyleri pek düşünmüyor. Ama evde düşündükçe düşünüyor ve bunalıma giriyor. Ben sizin dediğinizi anladım(olumlu yönünden bak demeye çalışmışsınız ama öyle olmuyor işte)

Bilgisayar bağımlılığınız var mıdır?
Karantina döneminde genellikle neler yapardınız?
Bir de yaşınız kaçtı?

Bağımlılık değil öyle canım isteyince oynuyorum. İşte okullar açılmadan önce genellikle bilgisayar oynardım yapacak başka bir şey yoktu. 15.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı