DVD-ROM Olmayan Bilgisayara Windows 10 Nasıl Kurulur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fallschirmjäger

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Yeni bir sistem alacağım ve alacağım sistem FreeDOS olarak gönderileceği için yanına Windows 10 Home OEM ekledim ve DVD ile gönderilecek. Ama şöyle bir sorun var ki alacağım kasada DVD-ROM yok. Ben bu Windows'u nasıl kurabilirim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Taşınabilir optik sürücü alabilirsin veya CD olarak Windows 10 almayabilirsin. USB olarak veya dijital olarak satan yerler var. İlla bilgisayarı satan yerden mi almanız gerekiyor?

Çözüm basit ya harici DVD ROM ya da USB.

USB DVD-ROM araçları mevcut. USB üzerinden DVD-ROM kullanabilirsiniz.

Taşınabilir optik sürücü alabilirsin veya CD olarak Windows 10 almayabilirsin. USB olarak veya dijital olarak satan yerler var. İlla bilgisayarı satan yerden mi almanız gerekiyor?
Satın aldığım yer indirimli sattığı için oradan almayı düşünmüştüm.

Çok uygun değilmiş. Dijital OEM ürün anahtarları daha ucuz oluyor, 20-30 TL'ye alabilirsiniz.
20-30 TL ne kadar güvenilir olabilir ki? Fiyatlar arası bir uçurum. Güvenli şekilde kredi kartı ile alışveriş yapılabilir mi? Kişisel verilerim tehlikeye giremez mi 30 liralık Key ile?

20-30 TL ne kadar güvenilir olabilir ki? Fiyatlar arası bir uçurum. Güvenli şekilde kredi kartı ile alışveriş yapılabilir mi? Kişisel verilerim tehlikeye giremez mi 30 liralık Key ile?
Güvenilir ve sıkça tercih edilen yerlerden alırsanız girmez. Onlar da orijinal ürün anahtarıdır merak etmeyin. Dijital ürün anahtarlarının çoğu birçok vergiden muaf oluyorlar ve günlük ev kullanıcısı için üretiliyorlar. Çokça insan kullanıyor bu ürün anahtarlarını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı