DVI girişlerinin farkı nedir?

Aslında aşağı yukarı kargo ücretiyle beraber dönüştürücüler ile denk bir fiyata geliyor. Tavsiyem "DVI-D kablo" şeklinde arama yapılıp, ucu görseldeki gibi olan uygun fiyatlı bir kablonun alınması olur. Maalesef çoğu satıcı DVI türünü belirtmemiş ama görseline bakarak ucundan emin olmak lazım. DVI-D görseldeki gibidir.
Eki Görüntüle 2594094

Teşekkür ederim.

Yada 200-300tl arasında DVI-D to VGA dönüştürücü alacaksınız. Ben olsam 500tl+ bir para vermezdim DVI kablosuna. Neticede monitörün teknolojisi eskide kalmış. Bende uzun zamandır VGA to HDMI dönüştürücü olarak kullanıyorum.

Ya da 200-300 TL arasında DVI-D to VGA dönüştürücü alacaksınız. Ben olsam 500 TL+ bir para vermezdim DVI kablosuna. Neticede monitörün teknolojisi eskide kalmış. Ben de uzun zamandır VGA to HDMI dönüştürücü olarak kullanıyorum.
Daha ucuz kablolar da var, 200-300 TL civarına kargo ücretiyle beraber kabloyu kapatabilir diye düşünüyorum. VGA analog, DVI-D ise dijitaldir. Dijitalden analog dönüştürme yapıldığında kayıp oluşur, halihazırda hem ekran kartı hem de monitör tamamen dijital kullanıma uygunken araya analog dönüştürücü eklemeye gerek yok.

Örnek olarak bir kablo bırakayım.

Daha ucuz kablolar da var, 200-300 TL civarına kargo ücretiyle beraber kabloyu kapatabilir diye düşünüyorum. VGA analog, DVI-D ise dijitaldir. Dijitalden analog dönüştürme yapıldığında kayıp oluşur, halihazırda hem ekran kartı hem de monitör tamamen dijital kullanıma uygunken araya analog dönüştürücü eklemeye gerek yok.

Örnek olarak bir kablo bırakayım.
Fiyat olarak iyiymiş evet. Alıp denemek lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı