3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 25 Ocak 2023 #91 Pacmanİnstall dedi: Sistem güncel olmalı hocam. Bende anlamadım sebebini. Eğer işe yaramazsa GNOME döneyim bari ya. Akşam kendi konumlarına yükleyip öyle denerim olmazsa GNOME geçerim ya mecburen. Genişletmek için tıkla... pacman -Syu yapıp güncellemeyi deneyin.
Pacmanİnstall dedi: Sistem güncel olmalı hocam. Bende anlamadım sebebini. Eğer işe yaramazsa GNOME döneyim bari ya. Akşam kendi konumlarına yükleyip öyle denerim olmazsa GNOME geçerim ya mecburen. Genişletmek için tıkla... pacman -Syu yapıp güncellemeyi deneyin.
P Pacmanİnstall Picopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Ocak 2023 #92 363652 dedi: pacman -Syu yapıp güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef bu da olmadı değerli hocam. Bir sorun var ama sebebini bilemiyorum. Olmazsa GNOME'a geri döneyim. Bi' şimdi tekrar son kez düzgünce kurmayı deneyeceğim. Her şeyi Home'a kurarak. Olmazsa GNOME devam edeceğim gibi görünüyor. @363652 hocam maalesef işe yaramadı. GNOME geri dönüyorum. Son düzenleme: 25 Ocak 2023
363652 dedi: pacman -Syu yapıp güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef bu da olmadı değerli hocam. Bir sorun var ama sebebini bilemiyorum. Olmazsa GNOME'a geri döneyim. Bi' şimdi tekrar son kez düzgünce kurmayı deneyeceğim. Her şeyi Home'a kurarak. Olmazsa GNOME devam edeceğim gibi görünüyor. @363652 hocam maalesef işe yaramadı. GNOME geri dönüyorum.