Dx10 ve studio ekran kartı oyunları açar mı?

Yu5ufs

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX4060
AMD Ryzen5 8400F
MSI A620M-E
Yeni aldığım MSI RTX 4060 Studio ekran kartının DX10 olduğunu fark ettim. Gaming modeline göre uygun fiyatlı olduğu için almıştım. DX10 ile oyun oynayabilir miyim, oynayamayacağım bir durum olur mu?

Yeni aldığım MSI RTX 4060 Studio ekran kartının DX10 olduğunu fark ettim. Gaming modeline göre uygun fiyatlı olduğu için almıştım. DX10 ile oyun oynayabilir miyim, oynayamayacağım bir durum olur mu?

CPU-Z'den bakar mısınız?

DX10 olduğunu nereden fark ettiniz? RTX serisinin hatta ortalama 5-10 yıldır hiç adamakıllı DX10 destekleyen ekran kartı görmedim.

Valorant oynayabiliyor musunuz? Valorant DX11 destekliyordu diye hatırlıyorum DX10 ve altı ekran kartlarda hata veriyordu.

Kart sahte degilse DX 12 Ultimate destekliyor. Hem dusunsenize yeni kart aliyorsunuz ve son 5 yilda cikan oyunlari oynayamiyorsunuz saçma olurdu degil mi?
Son 5 yıl değil, son 10 yıl neredeyse. 2015 çıkışlı oyunların çoğu DX11 istemeye başlıyor.

DX10 olduğunu nereden fark ettiniz? RTX serisinin hatta ortalama 5-10 yıldır hiç adamakıllı DX10 destekleyen ekran kartı görmedim.
Dx12ymiş winsattan baktığımda dx10 gözüküyormuş yeni kurduğum için

ÇÖZÜLDÜ:winsatdan baktığımda yeni kurdupum için dx10 gözüküyormuş yanlış rapor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı