Dx12 Ve Mantle Tam Destek İçin HD7850 Değiştirilmeli Mi?

• Konuyu başlatan OceanWave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 2.868
Zaten R9 270'te aynı GPU var. HD7850'in içindekiyle aynı. Sadece isim ve bir kaç şey getirmişler sürmüşler piyasaya. 2 sene gider zaten kesinlikle Low ayarda 3 yıl bile gider. Benim amacım Mantle ve Dx12 tam destek kullanmam.

Recep Baltaş videosunda R7 serisi Dx12 destekliyor dedi. Ama tam açıklama yapmıyor.

Zaten R9 270'te aynı GPU var. HD7850'in içindekiyle aynı. Sadece isim ve bir kaç şey getirmişler sürmüşler piyasaya. 2 sene gider zaten kesinlikle Low ayarda 3 yıl bile gider. Benim amacım Mantle ve Dx12 tam destek kullanmam.

Recep Baltaş videosunda R7 serisi Dx12 destekliyor dedi. Ama tam açıklama yapmıyor.

Tam destek verir. Ama bir sonraki ekran kartında kesinlikle Nvidia al. Kalite meselesi ;)

NVIDIA GT210'a bile güncelleme getiriyor. Yazılım bakımından NVIDIA seçin derim. GTX760 alabilirsiniz. Zorlayın kendinizi değecektir. MSI'nin modellerine bakabilirsiniz.

Mantle alırsında DX 12 tam destek verceklerini sanmam. R serilerine bile tam destek vermezler bence. @Go to Hell Ben detsek veriyor dedim güncelleme alıyor yani. ShadowPlay gibi yenilikleri çok eski kartlarda görmezsin zaten.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı