Dxdiag'da Ekran Kartım Gözükmüyor

Elesthy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dün Dell'in Inspiron 7567 modeli bir laptop aldım. Cihazın sahip olduğu ekran kartı GeForce GTX 1050Ti fakat Dxdiag'a girdiğimde ekran kartı olarak Intel HD Graphics 630 gözüküyor. Nvidia'nın sitesinden Game Ready Driver'ın son sürümünü indirdim ve güncelledim ancak değişmedi. Bu performansta herhangi bir olumsuz etki yaratır mı ve çözümü var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Normal bir durum. Sistemde harici ekran kartının yanında düşük güç tüketimi için dahili grafik yongası var. Intel HD Graphics yani. Dxdiag'da Render kısmında ekran kartınızı görebilirsiniz. Veya aygıt yöneticisinden Görüntü Bağdaştırıcıları yolunu izleyebilrisiniz.

render-dxdiag.jpg

Dediğiniz yerde gözükmüyor, hatta daha doğrusu Render penceresi yok. Ancak aygıt yöneticisinde ekran kartım gözüküyor, evet. Performansta problem yaratacağından korkmuştum. Tekrar teşekkürler.
Ekran Görüntüsü (3).png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı