Dying Light 1 mi Dead Island 2 mi?

Muffle

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ikisinden birini alabilirim sadece. Her türlü karşılaştırma yapabilirsiniz, şimdiden çok teşekkürler.

Dead Island 2 Hayatımda oynadığım en kötü oyun gerek hikayesiyle gerek saçma sapan ana görevleriyle açık dünya kısıtlamasıyla. Bu yüzden Dl1 Daha iyi.

İki oyunu uzun süre oynamış biri olarak tamamen isteğiniz ile alakalı. İkisi de zombi oyunu ama Dying Light oynunda parkur mekaniği var ve çok zevkli hele gece olunca o gerilim falan aşırı keyifli.
Dead Island 1 benim için yeri ayrı bir oyun o yüzden 2'yi ng+ dahil olmak üzere platinlemiştim. Dead Island 2 çok güzel oyun 7.5/10’luk tam yerinde keyifli oyun fakat Dynig Lighta göre daha minimal. Eğer gerçekçi parçalanmalar falan görmek istiyorsanız Dead Island'ı öneririm.

Dead Island 2 nefret ettim yani parayla alsaydım kesinlikle kendime ceza verirdim. Dying Light iki defa bitirdim doymadım üçüncüyü patlatırız beraber diyorum.

Dead Island 2 Hayatımda oynadığım en kötü oyun gerek hikayesiyle gerek saçma sapan ana görevleriyle açık dünya kısıtlamasıyla. Bu yüzden Dl1 Daha iyi.

Her şeyiyle kötü o kadar soğuk ki onu gizliye çekiyorum.

Dead Island 2 nefret ettim yani parayla alsaydım kesinlikle kendime ceza verirdim. Dying Light iki defa bitirdim doymadım üçüncüyü patlatırız beraber diyorum.

Her şeyiyle kötü o kadar soğuk ki onu gizliye çekiyorum.
Hocam oyunda arabaya binilmiyor şaka gibi 2018 yılından beri ertelenen bir oyundu zaten.
1751324612109.png

Şu oyun biraz daha gelişkin olsa bir efsaneydi fakat aynı açık dünya sorunu ve kısıtlı karakterler ile bu da sınıfta kalıyor hikaye zeki bir arkadaşla oynarsanız güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı