Dying Light 2 ₺145,72

Çoğu kişinin aksine ben ilk oyunun ikinci oyuna göre daha iyi bir vuruş hissiyatı olduğunu düşünüyorum. Bunun sebebi de elimizdeki yakın mesafe silahını salladığımız anda açı görüntünün açılanması. İkinci oyuna bunu aktarmamışlar, bunun yerine kesici aletle vurduğumuz zaman uzvun oradan kopması, diğer silahlarla vurduğumuz zaman kafaya gelen darbelerde kafatasının parçalanması gibi eklemeler yapmışlar. İlk oyun yakın dövüş konusunda daha iyi gibi geldi bana ama parkur konusunda ikinci oyun gerek binaların yüksekliği, gerek parkur mekanikleri olarak resmen arşa çıkmış durumda. İlk oyunda spiderman gibi geziyorduk belli bir yerden sonra. Ara sıra girer iki oyunu da oynarım. İkinci oyun günümüz şartlarında eskimiş olsa da hala oynanabilir durumda. Oynamayan varsa alsın oynasın.

Dying Light 2 gerçekten mükemmel oyun, 1in ilk başlarını izlediğim için sıkıldım ama 2de öyle bir şey olmadı her saniyesinden zevk aldım. Ama oyuna başlamak için 1den başlamak ve üstüne hikayesini izlemek lazım.

Var ya Steam sandım bir mutlu oldum Epic'i görünce üzüldüm.
Arkadaşlar epic games'e olan gareziniz ne dying light 2yi 145tlye veriyorlar üstüne bir de adamlar dying light 1 definitive edition veriyor 145tlye şuan almazsanız bir daha bu fiyata hiç alamazsınız steamde bu oyun 350tl altına düşmüyor

Efsane bir inidirm tek sıkıntı Epic Games. Oyunun standart hali zamnlanmasına rağmen bu paket zamlanmamış bir nimet. Ama bu fiyata alabildiğniz Epic Games pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sadece DY2 değil, DY1 Definitive Edition yükseltmesi + Dying Light 2 olarak satılıyor, süper indirim var, Steam'den zamlanmadan alamayanlar koşsun ve alsın.

Nays ile 116 TL'ye geliyor, daha ne olsun.
Eki Görüntüle 1982131

@333365

Mükemmel haber açmasaydınız haberim olmayacaktı çok teşekkür ederim hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı