Dying Light 2 349 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gene konuyu bir taraflarıyla okuyan biri daha. 1 senin liranın kuru adamın bilmem neresinde bile değil. 2 adam indirim yapmak zorunda değil isterse sana 100 dolara da satar 500 dolarada istiyorsan paşa paşa alacaksın. 3 adam sana yerelleştirme yaparak 60 doları 41 doları düşürüyor sen hala sövüyorsun. 4 oyun Türkçe destekli. Ve son olarak artık şu yapımcıları kötülemeyin!
İnşallah 1000 liradan satarlar bütün oyunları alamayacak duruma gelirsiniz. Babanızın parasıyla konuşmak çok kolay. O zaman görürüm ben sizi. Yapımcılar haklı. Şu bu dersiniz.

5 dolara mı satacaklar triple a oyunu?

Sonunda beyni olan insanlar. Acı bir gerçek var ki ülkemiz kimsenin umurunda değil. Oyunda Türkçe destek var ve yerel fiyatlandırma var. Şimdi çok zekiler çıkıp "350 TL bir oyuna verilir mi öeağ" cart curt diyecekler. Kimsenin umurunda değil bu durum. Ülkenin parasıyla alakalı. Verecek var vermeyecek var. Bu duruma teşekkür edeceğinize sallıyorsunuz adamlara. Yapmayın, etmeyin.

İnşallah 1000 liradan satarlar bütün oyunları alamayacak duruma gelirsiniz. Babanızın parasıyla konuşmak çok kolay. O zaman görürüm ben sizi. Yapımcılar haklı. Şu bu dersiniz.

Durumumu nereden biliyorsun? Önceden konu açmıştım görenler bilir. Durumum hiç ama hiç iyi değil. Ne oyun alabiliyorum ne başka şey. Bilmeden bir yerlerinizden bir şeyler söylemeyin artık lütfen.

Sonunda beyni olan insanlar. Acı bir gerçek var ki ülkemiz kimsenin umurunda değil. Oyunda Türkçe destek var ve yerel fiyatlandırma var. Şimdi çok zekiler çıkıp "350 TL bir oyuna verilir mi öeağ" cart curt diyecekler. Kimsenin umurunda değil bu durum. Ülkenin parasıyla alakalı. Verecek var vermeyecek var. Bu duruma teşekkür edeceğinize sallıyorsunuz adamlara. Yapmayın, etmeyin.

Bu adamlara 50 liraya bile satsan gidip çoğu korsan indirecektir bak buraya yazıyorum. Sırf laf olsun diye tartışma çıkartıyorlar.

Kendimide acındırmıyorum bu arada. Bir sürü oyun oynadım oynuyorum sağ olsun arkadaşlarımın hesabından. Anlatmaya çalıştığım konuştuğunuz şey saçma.

Zaten Türkiye'den alınca 41 dolara alıyorsun adamlar daha napsın?

60 doların 1000 Tl ettiği bir Türkiye'de bu senaryo imkansız değil. Bu durum oyun firmalarının suçu da değil. Bir oyun bir günde yapılmıyor. Amerikada 60 dolara satılan oyunu Türkiye'de sizi memnun etmek için zararına 20 dolara satmazlar ki zaten niye satsınlar ? Nasıl ki markete girip "bu fiyatlar ne kardeşim siz bunları Türkiye'de bu fiyata satamazsınız" diyemiyorsanız aynısını oyun firmaları için de diyemezsiniz.

Baba parasıymış. Nereden biliyorsun kardeşim misin? İnsanların durumunu orasını burasını bilmeden konuşmayın batıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı