- Makaleler
- 7
Hayır. Steam dolar kuru sabit, 2 TL. Yani 160-170 $ civarı gibi.350 Türk lirası = 41,18 ABD doları yurt dışı içinde pahalı sanki.
Hayır. Steam dolar kuru sabit, 2 TL. Yani 160-170 $ civarı gibi.350 Türk lirası = 41,18 ABD doları yurt dışı içinde pahalı sanki.
Bak dostum burada uygun fiyat diyen herkes para içinde yüzmüyor/ firmayı savunmuyor. Kızdıkları ülkenin parasını bu denli kartona çevirenler. İsteseler direk 60 dolar yani 500 liraya da endeksleyebilirlerdi.İnşallah 1000 liradan satarlar bütün oyunları alamayacak duruma gelirsiniz. Babanızın parasıyla konuşmak çok kolay. O zaman görürüm ben sizi. Yapımcılar haklı. Şu bu dersiniz.
Hayır. Steam dolar kuru sabit, 2 TL. Yani 160-170 $ civarı gibi.
Peki bana şunun cevabını ver. Neden diğer oyunlar bu denli pahalı değil? Cyberpunk 2077, Days Gone, Death Stranding vs. Bu oyunu yapanlar yapımcı değil mi? Bu yapımcılar uygun fiyat çekiyorsa diğer adam da gelip böyle fiyat sunuyorsa ben istediğimi sayarım o adama. Bu adamlar değil mi oyuna bir yığın sürüm çıkartan?Durumumu nereden biliyorsun? Önceden konu açmıştım görenler bilir. Durumum hiç ama hiç iyi değil. Ne oyun alabiliyorum ne başka şey. Bilmeden bir yerlerinizden bir şeyler söylemeyin artık lütfen.
Steam kuru sabit 2 TL olsaydı 350 TL mi olurdu bu oyun?Hayır. Steam dolar kuru sabit, 2 TL. Yani 160-170 $ civarı gibi.
Peki bana şunun cevabını ver. Neden diğer oyunlar bu denli pahalı değil? Cyberpunk 2077, Days Gone, Death Stranding vs. bu oyunu yapanlar yapımcı değil mi? Bu yapımcılar uygun fiyat çekiyorsa diğer adam da gelip böyle fiyat sunuyorsa ben istediğimi sayarım o adama. Bu adamlar değil mi oyuna bir yığın sürüm çıkartan?
Bence bi launch fiyatına bak.Death Stranding
Oyun 60 Dolar, 60 Euro.Hayır. Steam dolar kuru sabit, 2 TL. Yani 160-170 $ civarı gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.