Dying Light 2 349 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah 1000 liradan satarlar bütün oyunları alamayacak duruma gelirsiniz. Babanızın parasıyla konuşmak çok kolay. O zaman görürüm ben sizi. Yapımcılar haklı. Şu bu dersiniz.
Bak dostum burada uygun fiyat diyen herkes para içinde yüzmüyor/ firmayı savunmuyor. Kızdıkları ülkenin parasını bu denli kartona çevirenler. İsteseler direk 60 dolar yani 500 liraya da endeksleyebilirlerdi.

Durumumu nereden biliyorsun? Önceden konu açmıştım görenler bilir. Durumum hiç ama hiç iyi değil. Ne oyun alabiliyorum ne başka şey. Bilmeden bir yerlerinizden bir şeyler söylemeyin artık lütfen.
Peki bana şunun cevabını ver. Neden diğer oyunlar bu denli pahalı değil? Cyberpunk 2077, Days Gone, Death Stranding vs. Bu oyunu yapanlar yapımcı değil mi? Bu yapımcılar uygun fiyat çekiyorsa diğer adam da gelip böyle fiyat sunuyorsa ben istediğimi sayarım o adama. Bu adamlar değil mi oyuna bir yığın sürüm çıkartan?

Peki bana şunun cevabını ver. Neden diğer oyunlar bu denli pahalı değil? Cyberpunk 2077, Days Gone, Death Stranding vs. bu oyunu yapanlar yapımcı değil mi? Bu yapımcılar uygun fiyat çekiyorsa diğer adam da gelip böyle fiyat sunuyorsa ben istediğimi sayarım o adama. Bu adamlar değil mi oyuna bir yığın sürüm çıkartan?

Cyberpunk çıkarkenki kura bak bir de şimdikine bak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı