Dying Light 2 349 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyunun yapımcısına ne sövüyorsunuz arkadaş? Gidin de bir dolar kuruna bakın. Yabancılarda 60 USD'den çıkıyor. Normal bir fiyatlandırma olmuş bana kalırsa (Ben de 350 TL vermem, indirim kovalarım). "Triple A" oyunlar artık 60 USD altına çıkmıyor. Oyun geliştirme süreleri çok uzadı, maliyetler arttı, pandemi var...

He bu arada Dying Light 1 de gayet iyi oyundur. Gömenlere anlam veremedim.

Gömenler yine oynayamayan kişiler oluyor ya alamadıkları için ya da sistemleri yetmediği için.

Az önce gordum ve büyük hayal kırıklığı yasadim. İlk oyun 60 TL ve TR dil desteği barındırırken bu. Demekki techland tarafından da umursanmiyor ülkemiz.

Bundada TR dil desteği var iyi misiniz bir de 349 TL şu anki oyunlar için normal DMC 5 500 TL bu kadar laf söylenmedi

Bunda da TR dil desteği var iyi misiniz bir de 349 TL şu anki oyunlar için normal DMC 5 500 TL bu kadar laf söylenmedi.

O yorumu atan arkadaş ilk oyunun 2015'te çıktığını bilmiyor sanırım. Piyasadan falan haberi hiç yok. Mağarada yaşamanın yan etkileri.

Ula Türkçe destekleniyor kör müsünüz neredeyse herkes desteklemiyor diyor techland bunları görse desteği geri çeker.

Son düzenleme:
Arkadaş şu 1. sayfayı okuyup yorum yapmayın artık. Anladık öğrendik daha sonra TR dil desteğini. Ne uzatıyorsunuz hala ben anlamadım.

Biz en azından 1. sayfayı okuyup yorum yapıyoruz okumayanlarda var ne yazık ki. Eğer sonradan eklenen bir şey ise özür dilerim.
@mentoss878 259₺'den ön siparişe çıkmış DMC 5, bir ara 399₺'ye yükselmiş, 1 sene sonra fiyatı düşmüş. Bence, tartışmaya gerek yok. Oyunun fiyatı yüksek, ekonomimizin kötü olmasına rağmen.

Ben değeceğini düşünüyorum normalde oyunlara pek para vermem ama ben alacağım bizden çok daha fazla alan fiyata bir sürü ülke var siz isterseniz almayın. Anlamadığım ekonomiden dolayı yapımcıların bu kadar suçlanması, ben sanmıyorum ki yapımcı isteyerek 349 TL yapmış. Orada programcıların yazarların grafikerlerin maaşı ofisin suyu elektriği doğalgazı ve çok daha sayamayacağım şey var.

O yorumu atan arkadaş ilk oyunun 2015'te çıktığını bilmiyor sanırım. Piyasadan falan haberi hiç yok. Mağarada yaşamanın yan etkileri.
Merak etme biliyorum, 2 kere oynayıp bitirdiğim oyunun çıktığı zamanı bilebilirim herhalde. 2015'te çıkan oyunlara bir bak bakayım hepsi bu kadar düşük mü? Far Cry 4 mesela 2014'te çıktı şu an normal fiyatı hala 135 TL. Aradaki fiyat farkını hesapla bakayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı