Dying Light 2 349 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merak etme biliyorum, 2 kere oynayıp bitirdiğim oyunun çıktığı zamanı bilebilirim herhalde. 2015'te çıkan oyunlara bir bak bakayım hepsi bu kadar düşük mü? Far Cry 4 mesela 2014'te çıktı şu an normal fiyatı hala 135 TL. Aradaki fiyat farkını hesapla bakayım.

2015'te çıkan bir oyunun günümüzde 60 TL olması başka 2021'de çıkan bir oyunun 350 TL olması başkadır. Kıyas yaparken döneme göre kıyas yapacaksın. Keza bunu yapsak bile 2015 Türkiyesi ile 2021 Türkiyesi aynı mı?

Merak etme biliyorum, 2 kere oynayıp bitirdiğim oyunun çıktığı zamanı bilebilirim herhalde. 2015'te çıkan oyunlara bir bak bakayım hepsi bu kadar düşük mü? Far Cry 4 mesela 2014'te çıktı şu an normal fiyatı hala 135 TL. Aradaki fiyat farkını hesapla bakayım.

@mentoss878 259₺'den ön siparişe çıkmış DMC 5, bir ara 399₺'ye yükselmiş, 1 sene sonra fiyatı düşmüş. Bence, tartışmaya gerek yok. Oyunun fiyatı yüksek, ekonomimizin kötü olmasına rağmen.
Adamlar 60 dolar olan ürünü bize 41 dolardan satıyor. Neredeyse yarısına verecek. Ekonomi kötü fiyat bize yüksek, adamlar yapacağını yapmış yine

2015'te çıkan bir oyunun günümüzde 60 TL olması başka 2021'de çıkan bir oyunun 350 TL olması başkadır. Kıyas yaparken döneme göre kıyas yapacaksın. Keza bunu yapsak bile 2015 Türkiyesi ile 2021 Türkiyesi aynı mı?
Üstteki arkadaşın da dediği gibi CBP 60 dolar değil mi? Neden 350 TL yerine 250 TL fiyat yazmışlar? Fiyat eleştirmek size neden bu kadar anormal geliyor?

Üstteki arkadaşın da dediği gibi CBP 60 dolar değil mi? Neden 350 TL yerine 250 TL fiyat yazmışlar? Fiyat eleştirmek size neden bu kadar anormal geliyor?

Çıktığı gibi alma dostum sende bekle indirimlerde alırsın olur biter. Zaten nasıl olacağı belli değil belki fiyasko olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı